„O relaţie care mi-a schimbat viaţa”

Îmi imaginez cât de greu le este persoanelor care şi-au exprimat durerile şi gândurile ce le frământă. Din fericire pentru mine, nu sunt în situaţia lor, dar le spun că îmi pare rău pentru ce li s-a întâmplat şi le spun fruntea sus. În viaţă sunt o mulţime de încercări, dacă nu au găsit iubitul sau iubita, trebuie să continue să-şi caute sufletele pereche!

Am o relaţie fericită, o relaţie care mi-a schimbat viaţa, mi-a arătat drumul spre fericire, drumul mult râvnit spre iubire, drum pe care l-am aşteptat 19 ani!

Relaţia noastră, a mea şi a minunatei mele iubite, nu pot să nu-i spun aşa, e adorabilă, a început pe Internet. Da! Deşi, la început, eram sceptic în privinţa acestei relaţii, nu credeam că o relaţie la distanţă o să dureze atât de mult şi, mai ales, că o să aducă atâta fericire. Mi-am zis hai să încercăm. Bineînţeles că la această decizie a contribuit şi naturaleţea ei, copilăria din ochii ei, zâmbetul minunat ce şi-l afişează de fiecare dată când comunicam web. Era acea persoană pe care mi-am dorit-o dintotdeauna! Deşi între noi era o distanţă de peste 1000 de km, în maxim două săptămâni, am început să o iubesc enorm chiar dacă nu o văzusem niciodată.

Ţin minte că distanţa începuse să se facă simţită, mi-era dor de ea, îmi doream să o ţin în braţe, să o sărut, să o simt mereu lângă mine! O iubeam şi era imposibil să mai dau înapoi, era imposibil să renunţ la relaţia cu ea, norocul meu a fost că sentimentele au fost reciproce! Prima noastră întâlnire a fost după patru luni de comunicare pe messenger! Pot spune că îmi amintesc şi acum orice detaliu al primei noastre întâlniri. Era cea mai frumoasă fată de pe pământ şi, de atunci, a devenit, cu fiecare zi, mai frumoasă pentru mine!

Şi de atunci suntem împreună, ne iubim mai mult ca oricând, suntem mai fericiţi ca oricând şi, deşi distanţa încă există între noi, avem puterea şi răbdarea de a aştepta minunatul moment când vom fi pentru totdeauna unul lângă celălalt! Acum trei zile, am împlinit doi ani şi patru luni împreună şi pot spune că sunt mândru de ea, sunt mândru că mă iubeşte atât de mult şi are grijă de mine să fiu fericit în fiecare clipă.

Îi iubesc ochii, zâmbetul, o iubesc când se alintă, o iubesc când mă sărută şi mă strânge în braţe, o iubesc cu toată fiinţa mea şi pot spune că mi-am găsit sufletul pereche! Am stabilit chiar şi nunta. Da! Ne place să ne facem relaţia cât mai specială, să fie deosebită de celalalte. Avem tablouri, albume foto, jurnale în care ne-am scris fiecare zi din relaţia noastră, amintiri din vacanţe, ne-am scris despre orice! Le urez tuturor să aibă o relaţie ca a noastră! Mă bucur că am putut avea şansa de a vorbi despre relaţia mea în ziarul „Jurnal de Chişinău”, unor oameni care cred că înţeleg foarte bine ce înseamnă să iubeşti şi care ştiu că tot ce e mai frumos pe lumea asta şi mai presus de orice este iubirea! Mă închin în faţa celor care mi-au citit povestea! Voie bună!

Un cititor fidel al JURNALULUI