O noapte cu şeful

Vreau să vă spun şi eu povestea mea de iubire interzisă ce durează de aproape zece ani, dar fără să se fi întâmplat nimic mai mult între noi decât o noapte de sex.

Prin anul 2000 tocmai absolvisem facultatea şi eram la primul meu job, unde mă angajasem cu ajutorul prietenului meu de atunci, cu cinci ani mai mare. Viaţa mea cea nouă mă entuziasma, ne mutaserăm împreună de câteva luni, eu mă gândeam deja la căsătorie, când… s-a terminat. Nu mă mai iubea. Îşi găsise pe altcineva.

A fost mare tragedie. Fusese primul meu prieten, prima relaţie serioasă, primul bărbat din viaţa mea. Când m-am trezit singură, după câţiva ani împreună, căzuse cerul pe mine. Şi, de parcă nu era deja o tragedie, tipa de care s-a îndrăgostit el, lucra cu noi. Eram colegi de serviciu. Când ne-am despărţit am zis că nu pot suporta să-l văd zilnic, dar să-l mai vad şi cu ea, era deja prea mult. Aşa că mi-am dat demisia. Dintr-odată m-am trezit singură şi fără loc de muncă. După o mulţime de interviuri mi-am găsit un nou loc de muncă.

Sărbătoarea cu ghinion

Era aproape perfect. În ziua când am primit vestea mi-am strâns prietenele şi am ieşit prin oraş ca să sărbătorim. Ele, ştiindu-mă deprimată din cauza despărţirii, tot insistau să-mi facă cunoştinţă cu băieţi. În seara aceea, după ce am băut câteva beri, una din prietene îmi face cunoştinţă cu un tip, un fost vecin de-al ei, pe care nu-l mai văzuse de mulţi ani. Mi-a spus că e un bărbat  adevărat.

Tipul arăta foarte bine şi am zis că e cazul să-l uit şi eu pe fostul, măcar aşa, pentru o noapte. Nu mai făcusem niciodată ceva de genul ăsta. Primul meu prieten fusese şi primul bărbat din viaţa mea. Dar, ameţită cum eram, n-am mai ţinut cont de principii. Am fost cu el acasă la un prieten de-al lui, la o petrecere, unde am făcut dragoste. Spre dimineaţă, ne-am dus fiecare la casa lui, fără a schimba numerele de telefoane. Asta se întâmpla într-o sâmbătă seara.

Luni de dimineaţă, am fost pentru prima dată la noul meu loc de muncă. Toate au mers bine, colegii de treabă, şefii la fel. Abia miercuri s-a întâmplat grozăvia, când şeful meu m-a invitat să-l cunosc pe directorul firmei. Cine credeţi că era? Aventura mea de o noapte, prima şi singura din viaţa mea. Brusc m-am înroşit toată, am început să mă bâlbâi, îmi venea să intru în pământ de ruşine. Stăteam de vorbă cu el şi cu şeful meu şi îmi aminteam că m-a văzut goală, încercam să-mi aduc aminte exact ce am făcut. Nici nu am cuvinte să vă spun cât de ruşine îmi era. Am aflat că tatăl lui este patronul firmei, iar el se ocupă de administrare.

Un deceniu fără cuvinte

De atunci şi până acum au trecut aproape zece ani şi nu am vorbit niciodată despre ce s-a întâmplat. Acum nu mai lucrăm împreună, dar ne învârtim prin aceleaşi cercuri. Timp de cinci ani cât a fost şeful meu am avut o relaţie strict profesională, dar tot timpul am simţit între noi acea tensiune sexuală. Nu vă mai zic că evitam să rămân seara, peste program, doar cu el şi în general, m-am ferit să rămânem singuri în aceeaşi cameră. Am avut mai multe relaţii între timp,dar el a fost ceva special. Nici nu ştiu ce o să se întâmple dacă unul din noi se căsătoreşte. Probabil că la un moment dat se va repeta experienţa din noaptea aceea. Şi cei din jur observă relaţia dintre noi. Nu ştiu de ce nu putem măcar vorbi unul cu altul. Toate prietenele mă întreabă asta. Timpul va arăta.

T.

 

 

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)