O mamă nu a dorit să se despartă de fiul său mort

O femeie şi-a ţinut mai bine de o lună fiul mort în casă pentru că nu a vrut să se despartă de el. Cel care a alertat poliţia este prietenul barbatului, îngrijorat că nu poate da de acesta.
Poliţiştii au fost nevoiţi să forţeze uşa, deoarece femeia s-a opus. Vecinii spun că bătrâna şi fiul ei, în vârstă de 43 de ani, locuiau împreună. S-a întâmplat într-un bloc din sectorul Buiucani. O mamă a refuzat să îşi înmormânteze copilul, pentru că nu a vrut să se despartă de el. Nu a spus nimănui că acesta a murit şi a ţinut cadavrul în casă.
Cel care a alertat poliţia a fost prietenul bărbatului decedat. Neliniştit că acesta nu răspundea la telefon, iar mama lui refuza să deschidă uşa, a reclamat la poliţie.
Organele de ordine spun că acum sunt în aşteptarea rezultatelor expertizei medico-legale pentru a vedea care este cauza morţii bărbatului.
Potrivit poliţiei, bătrâna a fost internată pentru investigaţii la spitalul de psihiatrie din Costiujeni. Totodată, poliţia a anunţat că barbatul nu are alte rude în afară de mamă şi va fi înmormântat de prietenul său.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău