O mamă nu a dorit să se despartă de fiul său mort

O femeie şi-a ţinut mai bine de o lună fiul mort în casă pentru că nu a vrut să se despartă de el. Cel care a alertat poliţia este prietenul barbatului, îngrijorat că nu poate da de acesta.
Poliţiştii au fost nevoiţi să forţeze uşa, deoarece femeia s-a opus. Vecinii spun că bătrâna şi fiul ei, în vârstă de 43 de ani, locuiau împreună. S-a întâmplat într-un bloc din sectorul Buiucani. O mamă a refuzat să îşi înmormânteze copilul, pentru că nu a vrut să se despartă de el. Nu a spus nimănui că acesta a murit şi a ţinut cadavrul în casă.
Cel care a alertat poliţia a fost prietenul bărbatului decedat. Neliniştit că acesta nu răspundea la telefon, iar mama lui refuza să deschidă uşa, a reclamat la poliţie.
Organele de ordine spun că acum sunt în aşteptarea rezultatelor expertizei medico-legale pentru a vedea care este cauza morţii bărbatului.
Potrivit poliţiei, bătrâna a fost internată pentru investigaţii la spitalul de psihiatrie din Costiujeni. Totodată, poliţia a anunţat că barbatul nu are alte rude în afară de mamă şi va fi înmormântat de prietenul său.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)