O iubire pleacă şi alta vine

DRAGOSTE // În ochii prietenilor şi ai apropiaţilor, noi suntem perechea potrivită

Am avut o relaţie de şapte luni cu un băiat pe care mai bine nu îl primeam în viaţa mea pentru că am suferit enorm şi asta numai din cauza geloziei lui. M-am despărţit de el deoarece, în seara în care am organizat balul bobocilor la liceul în care învăţam, nu a vrut să mă însoţească pe motiv că aş mai avea pe cineva acolo. În acea seară a dat în mine, fapt care a dus la despărţirea noastră definitivă.

În fine, mergând la bal cu sora mea, o prietenă şi un prieten, m-am întâlnit în faţa discotecii cu toţi colegii. Printre aceştia era şi Alex, prieten bun cu viitorul meu pui. Alex vroia neapărat să îmi găsească un nou iubit şi aşa am ajuns să fac cunoştinţă cu Gaby, prietenul lui.

Intrând în discotecă, am decis să mă distrez împreună cu colegii. După câteva ore de dans, toţi colegii s-au strâns la o masă. Acolo, alături de noi, s-a aşezat şi Alex, că doar era coleg cu mine, împreună cu prietena lui şi cu Gaby. După câteva minute, Alex a venit la mine şi mi-a spus că Gaby vrea să danseze cu mine, apoi s-a dus la el să îi spună că eu vreau să dansez cu el. Până la urmă, mi-am luat inima în dinţi şi m-am dus la Gaby şi l-am luat la dans. După miezul nopţii, am plecat împreună cu prietenii cu care venisem, cu sora mea şi cu câţiva colegi, în altă discotecă. La bal au rămas Alex, prietena lui şi Gaby, împreună cu alţi colegi.

Din seara aceea nu am mai ştiut nimic de Gaby timp de trei săptămâni, deoarece a fost greva profesorilor. După acele trei săptămâni de grevă, când ne-am întors la şcoală, Alex a început să îmi spună că Gaby a întrebat de mine. Mai târziu, am aflat că şi lui Gaby îi spunea că eu am întrebat la şcoală tot timpul de el. Într-o zi, i-am spus lui Alex să îl cheme pe Gaby la liceu să îl mai văd o dată. Astfel, pe 2 decembrie 2009, a luat naştere cea mai dulce şi mai sinceră poveste de iubire care există pe pamânt şi care s-a „învechit” cu un an. Spun „învechit”, deoarece pe zi ce trece iubirea dintre noi devine din ce în ce mai mare.

De aceea vă sugerez, fetelor, să nu vă lăsaţi călcate în picioare de orice băiat care vă spune că vă iubeşte, să scăpaţi din mrejele lui şi să căutaţi adevărata fericire pentru că o veţi găsi cu certitudine. Căutaţi persoana potrivită aşa cum eu mi-am găsit jumătatea vieţii. În ochii prietenilor şi ai apropiaţilor, noi suntem perechea potrivită.

Te iubesc, puiuţul meu scump!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)