O fetiţă din China este mamă la 9 ani

Eleva a devenit una dintre cele mai tinere mămici din lume după ce a născut prin cezariană un copil de 2,70 kilograme. Părinţii au făcut reclamaţie la poliţie.
Legea din China spune că orice relaţie de natură sexuală cu un copil sub vârsta de 14 ani este de fapt un viol. Acesta este şi motivul pentru care părinţii fetiţei de 9 ani au mers imediat la poliţie, informează „The Telegraph”.
Medicii din spitalul unde a născut minora au spus că familia acesteia provine din Songyuan, un oraş care are aproximativ trei milioane de locuitori. Medicii susţin că micuţa părea foarte matură, însă cum a rămas însărcinată este încă un mister pentru ei. Informaţia a apărut într-un ziar local, însă „The Telegraph„ scrie că oficialii din cadrul spitalului au refuzat să comenteze acest subiect.
În China există o mulţime de organizaţii care sprijină şi promovează programe sociale împotriva abuzului sau a violenţei. De asemenea, există societăţi care încearcă să educe atât adulţi, cât şi copii, cu privire la mesajele pornografice sau cu un caracter sexual ce pot ajunge la minori prin intermediul internetului.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)