O fetiță de 4 ani a murit după ce a fost mușcată de un câine

Tragedie într-o familie din Mileștii Mici, Ialoveni. O fetiță de doar patru ani a murit după ce a fost mușcată de un ciobănesc german din curtea casei, scrie jurnal.md. Totul s-a întâmplat miercuri, la ora 12.45. Mama fetiței a fost cea care a alertat serviciul 112.

Potrivit poliției, în timp ce minora și sora ei de șapte ani se aflau singure în curtea casei, unul dintre câini a rupt lanțul și a atacat victima. Din nefericire, micuța s-a stins din cauza leziunilor primitepână la venirea ambulanței. În casa cu pricina locuiește o femeie de 25 de ani împreună cu concubinul său și două fetițe minore cu vârste de șapte și patru anișori.

Minorele au fost lăsate în grjia tatălui concubinului. În curtea casei se aflau legați cu lanț doi câini de rasă ciobănesc german. În timpul în care minorele se aflau singure în curtea casei, unul dintre câini a rupt lanțul și a atacat minora de patru anișori. Cealaltă minoră a alergat în stradă să ceară ajutor de la vecini. În urma leziunilor provocate de mușcături în regiunea capului, fetița a decedat pâna la venirea ambulanței și a poliției.

La fata locului au fost solicitați reprezentanții ANSA pentru a stabili dacă acești câini sunt bolnavi. În cazul dat a fost inițiat un proces penal.

Actualmente, la fața locului s-a deplasat și psihologul Inspectoratului de Poliție Ialoveni pentru acordarea consilierii psihologice minorei de șapte anișori. Alte circumstanțe se stabilesc.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)