O donaţie pentru copiii ce suferă de boli incurabile

dsc_0165

HOSPICE Angelus a organizat cea de-a 6-a ediție a Cupei HOSPICE la Fotbal – un turneu pentru echipe amatoare, cu un scop nobil

În data de 01 octombrie 2016 a avut loc cea de-a 6-a ediție a Cupei la Fotbal HOSPICE – cel mai mare turneu de mini-fotbal pentru amatori, cu un scop nobil, organizat în Republica Moldova. În cadrul acestei ediții au participat 28 de echipe, reprezentante a diferitor organizații, companii și instituții nationale și internaționale. Doritorii de a participa la eveniment au înregistrat o echipă formată din maximum zece jucători (șase pe teren și cel mult patru de rezervă) și au făcut o donație de două mii de lei către Fundația FIlantropică HOSPICE Angelus. Dintre cele 28 de echipe participante, echipa Moldova Agroindbank s-a clasat pe locul III, cei de la Trigor AVD pe locul II, iar câștigătorii cupei au fost cei din echipa Morebooks. În urma evenimentului au fost colectați peste 5.000 euro, fonduri care vor fi folosite întru susținerea serviciilor de îngrijire paliativă oferite copiilor și adulților care suferă de boli incurabile în Chișinău și suburbii.

 HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijire paliativă din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional copiilor şi adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv și cu un prognostic limitat de viață. În 2015, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)