O deputată comunistă, trecută recent la democrați, face cu zel campanie electorală întru-un colegiu din capitală în timpul lecțiilor // VIDEO & FOTO

Aliona Babiuc, deputata fostă comunistă trecută recent la democrați, face cu zel campanie electorală pentru noua sa formațiune. Ea a dat recent buzna la Colegiul Republican de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală” din capitală și i-a scos de la ore ca să le vorbească despre Partidul Democrat.

Un portal a publicat mai multe fotografii și imagini video în care Babiuc face campanie electorală în această instituție de învățământ. Potrivit unui martorului ocular, elevii au fost invitați la întâlnirea cu alesul poporului în timpul orelor orelor de studiu, scrie portalul.

Aliona Babiuc a intrat în parlament pe lista PCRM. În momentul în care a trecut la Partidul Democrat, fostul său președinte, Voronin a declarat la 8 februarie 2018 către democrați: „PCRM a fost format la 22 octombrie 1993, anul acesta sărbătorim 25 de ani. În această zi, dvs. ați majorat componența cu încă o prostituată politică, felicitările noastre. Mergeți înainte”.