O cetățeană a Rusiei, implicată în asasinarea ambasadorului Rusiei la Ankara

Ekaterina B., 33 de ani

În asasinarea ambasadorului Rusiei la Ankara, Аndrei Karlov, ar putea fi implicată o cetățeană a Rusiei, Ekaterina, transmite ziarul turc „Sabah Newspaper”, citând o sursă din structurile Ministerului Afacerilor Interne al Turciei, scrie gazeta.ru.

Potrivit acestui ziar, este vorba de Ekaterina B., 33 de ani, stabilită permanent la Ankara, care se ocupă de organizarea prostituției. Funcția acesteia constă în „transportarea femeilor din Rusia pentru bărbați bogați din Ankara, pentru a le presta acestora servicii cu caracter intim”.

Jurnaliștii turci mai menționează că Ekaterina contacta tinere din Rusia pe rețelele de socializare, după care le organiza vizita în hotele de cinci stele din capitala Turciei. Potrivit presei locale, asasinul ambasadorului, Mevlut Mert Altintas, beneficia de serviciile prostituatelor, de asemenea, o cunoștea pe Ekaterina B., cu care a vorbit, inclusiv în ziua crimei.

Asasinul a contactat-o pe Ekaterina, și-au scris pe WhatsApp. Femeia a fost interogată de către poliție și se află acum în izolatorul de detenție provizorie.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)