O adunare generală menită să detensioneze situaţia din cadrul USM

Pentru a pune capăt litigiilor din instanţele de judecată şi pentru a detensiona situaţia creată în cadrul Uniunii Scriitorilor din Moldova (USM) ca urmare a contestării rezultatelor alegerilor din 29 octombrie 2010, Consiliul Uniunii Scriitorilor din Moldova, în şedinţa sa din 19 iulie curent, a decis convocarea pe 5 octombrie 2012 a Adunării Generale extraordinare a scriitorilor pentru alegerea Preşedintelui USM, Consiliului USM şi a Comisiei de cenzori.

Conform prevederilor Statutului (art. 4.4.1), membrii USM care vor să candideze la funcţia de Preşedinte sunt obligaţi să-şi publice programele de activitate pentru viitorul mandat cu cel puţin 15 zile înainte de data alegerilor.

De asemenea, solicităm scriitorilor să prezinte în scris, la secretariatul USM, numele candidaţilor pentru calitatea de membru al Consiliului cu cel puţin trei zile înainte de Adunarea Generală (art. 4.3.1)

Ordinea de zi

a Adunării Generale extraordinare a USM din 5 octombrie 2012

  1. Raport privind activitatea USM în perioada  noiembrie 2010- septembrie 2012. Prezintă Arcadie Suceveanu, Preşedintele USM.
  2. Prezentarea programelor candidaţilor la funcţia de Preşedinte al USM.
  3. Dezbateri pe marginea programelor.
  4. Alegerea Preşedintelui USM, a Consiliului USM şi a Comisiei de cenzori a USM.

5.  Diverse.

 

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Moldova

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)