Noi dezvăluiri despre Elena Voscoboinic!

A minţit la „Dansez pentru tine”?

„Apropo” vă oferă informaţii inedite despre Elena Voscoboinic. Zilele trecute, o persoană apropiată Elenei, căreia din motive lesne de înţeles îi vom proteja anonimatul, ne-a dezvăluit că fosta membră a Show-baletului „Theodor” (Elena a fost concediată în ziua când a decis să meargă la „Dansez pentru tine” – n.r.) nu este atât de săracă după cum s-a spus la competiţia visurilor de la PRO TV. Salariul lunar al Elenei este destul de frumuşel, am putea spune chiar unul de invidiat.

A greşit că a mers la emisiunea-concurs

„Mai dă Doamne să avem şi noi aşa salariu cum are Elena. Nici Theodor Rădulescu nu are salariul ei. A făcut o gafă că s-a dus la o emisiune caritabilă. Ştiu că cei de la „Dansez pentru tine” îl roagă de trei ani pe Theodor să le dea un coregraf la emisiune ori un participant. Dar el a refuzat şi continuă să refuze. Show-baletul „Theodor” poate să danseze gratis pentru cazuri caritabile o lună, chiar şi un an, dar să nu participe în calitate de concurent la emisiune”, ne-a declarat persoana din anturajul Elenei.

Nu ratează şansa de a ieşi în evidenţă

Potrivit sursei noastre, Elena este o femeie mai mult intuitivă decât deşteaptă. Atunci când se iveşte o şansă de a ieşi în evidenţă, acceptă orice provocare. Cei de la „Dansez pentru tine” s-au îndrăgostit de Elena încă din 2008 şi, timp de un an, au insistat ca ea să participe la grandiosul show. „Theodor Rădulescu nu a vrut să-i permită să participe la „Dansez pentru tine”, deoarece dacă nu ai o situaţie materială grea nu ai cum participa la această emisiune. Ştiu că Elena l-a sunat pe Theodor şi l-a rugat să-i dea voie să participe. S-a gândit că acesta va accepta, dar n-a fost să fie. În consecinţă, a fost dată afară din familia „Theodor”, astfel încât nici lacrimile nu au ajutat-o.

În căutare de milionar

„Ea are probleme la un picior. Este vorba de o traumă de care suferă de mai mult timp. Pe viitor, nu cred că va mai putea dansa, iar acum sunt sigură că-şi caută milionarul ei, după care se va linişti. Nu va rămâne cu iubitul ei, deoarece caută cu totul altceva – un milionar. O cunosc personal pe prietena lui Radu, partenerul său de dans. Este o fată deşteaptă şi foarte talentată. Nu are cum să fie o idilă între Elena şi Radu, este imposibil”, ne relatează sursa de încredere.
Contactat de „Apropo”, Theodor Rădulescu a refuzat să comenteze situaţia Elenei. „Îi urez mult succes, a fost un copil pe care l-am iubit foarte mult. Fetele din balet întotdeauna erau invidioase pe ea, deoarece numai Elena îşi putea permite orice. Nu o pedepseam, deoarece am iubit-o foarte mult. Acum nu am nicio pretenţie la ea. Înainte de a face un pas, să se gândească de şapte ori”, spune conducătorul Show-baletului „Theodor”.

Sora Elenei, cumpărată

„Apropo” a reuşit să afle câte ceva şi despre sora Elenei, Inesa. Timp de un an, aceasta a luat ore de dans la şcoala lui Mihai Petre. Până a merge la Bucureşti, şi aceasta a făcut parte din baletul „Theodor”. „Cât timp s-a aflat în România, Inesa a dansat cu un iubit care o întreţinea şi care îi achita toate cheltuielile. Nu ducea lipsă de nimic. Însă, până la urmă, a obosit de el, deoarece începuse să fie gelos. Acum cinci luni a lăsat totul baltă şi a revenit la Chişinău”, menţionează sursa noastră

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)