Nistor Grozavu a fost ELIBERAT din arest la domiciliu

Nistor Grozavu a fost eliberat din arest la domiciliu şi va fi cercetat sub control judiciar. Magistraţii de la Curtea de Apel au acceptat recursul avocaţilor viceprimarului Nistor Grozavu. Acesta a fost reţinut în dosarul parcărilor cu plată, scrie protv.md.

Potrivit Centrului Anticoruptie, viceprimarul Nistor Grozavu ar fi semnat contractul cu firma austro-ungară ce urma să gestioneze parcările cu plată din Chişinău, fără aprobarea Consiliului Municipal Chişinău, iar licitaţia ar fi fost trucată. Grozavu şi restul bănuiţilor au făcut parte din comisia care a aprobat contractul cu firma ce urma să construiască parcările cu plată.

Şeful direcţiei transport, Igor Gamretki, un fost consilier municipal, milionarul Alexandru Pincevschi şi reprezentanţii a trei firme de parking sunt cercetaţi în acelaşi caz.

În total, în acest dosar, figurează 11 bănuiţi, dintre care patru sunt cercetaţi în libertate. Printre ei se numără şi milionarul Alexandru Pincevschi care a fost plasat în arest la domiciliu pentru că ar fi colaborat cu ancheta, dar şi şeful de la Calea Ferată, Iurie Topală, cercetat în libertate.