Nina Ştanski e supărată pe jurnalişti din R. Moldova: „Nu mai umblaţi prin lenjeria altora!”

Soţia fostului lider al grupării separatiste de la Tiraspol s-a supărat pe reprezentanţii instituţiilor mass-media care au încercat să afle locul aflării acesteia, scrie kp.md.

Fosta ministră de externe a rmn şi soţia fostului lider separatist de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, s-a supărat recent pe jurnaliştii unui portal de la Chişinău care au încercat să afle unde se află foştii membri din conducerea grupării separatiste, încheindu-şi mesajul moralizator cu îndemnul: „Nu e treaba voastră unde mă aflu eu acum! Ajunge să vă holbaţi prin geamuri şi să vă băgaţi prin lenjerie străină. Faceţi ştiri şi nu suferiţi de nu ştiu ce… «Где я сейчас нахожусь – не ваше дело. Хватить уже заглядывать в чужие окна и лазить по чужим постелям. Делайте новости, не страдайте самизнаетечем…»”

Amintim că fostul lider separatist, Evgheni Şevciuk, s-a refugiat, la 28 iunie curent, la Chişinău, după ce aşa-numitul parlament de la Tiraspol i-a ridicat imunitatea, acuzându-l de acte de corupţie şi abuz de putere. Şevciuk a interzis din 2013 definitiv accesul a peste 5.500 de oameni la pământurile lor de dincolo de drumul Râbniţa–Tiraspol. A îngreunat şi mai mult circulaţia cetăţenilor RM de pe un mal pe altul, iar chiria pentru şcolile cu predare în limba română din Transnistria a atins cote exorbitante. Şi, cu toate acestea, autorităţile de la Chişinău nu au întreprins nicio acţiune pentru a-l trage la răspundere.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)