Nimfomania, bat-o pustia

ILUZII // După ce a cunoscut mai mulţi bărbaţi, şi-a zis că dragostea este ca o rouă care trece repede şi de ce nu ar face sex pe bani

Cu mai mulţi ani în urmă, când am cunoscut-o pe Marinela S., am trăit nişte sentimente ciudate. Haioasă, nepăsătoare, leneşă în mişcări, era femeia care, la 26 de ani, trecuse prin ciur şi dârmon. Avea doi copii de la bărbaţi diferiţi şi putea să-ţi vorbească fără pudoare despre gândurile, dorinţele şi slăbiciunile ei sexuale.

Prima experienţă sexuală

Marinela se trage dintr-un sătuc din nordul republicii. A plecat de acasă la nici 16 ani împliniţi. S-a dus pentru că în casa părintească se simţea ca o străină. Cea de-a doua mamă nu a mai putut-o lipi de inimă, deşi o creştea de la cinci anişori. Era îngrozitor de timidă când se pomeni singură la Bălţi. Însă a avut mai mult noroc decât alte fete, deoarece a fost angajată imediat la o fabrică de confecţii. La început, a stat câteva săptămâni în gazdă la o mătuşă, apoi a locuit cu două colege de lucru în diferite apartamente. Cu acestea discuta tot felul de chestii despre băieţi şi misterul lor masculin. Până la urmă, „ajutată” de colege, a trăit prima experienţă sexuală.

Era o zi de sâmbătă şi, peste două zile, Marinela urma să împlinească 17 ani. Au hotărât să serbeze evenimentul mai devreme, considerând că în timpul săptămânii sărbătoarea va pierde din farmec. Mă rog, după o zi de muncă, nu mai ai chef de sărbătoare. Zis şi făcut. Sâmbătă seara, în jurul mesei s-au adunat câteva colege de secţie, prietenii celor două colege care stăteau cu ea în gazdă, şi cheful a început. S-a băut mult şi s-a mâncat puţin. Pe la ora 24.00, oaspeţii au plecat acasă, iar celelalte două s-au retras cu prietenii lor prin diferite unghere. Marinela a strâns masa şi s-a dus să se culce. Somnul însă nu o prindea. Curiozitatea nu-i dădea pace, hormonii fremătau în ea cu atâta intensitate încât o luau ameţelile.

Şi cum stătea aşa, una dintre prietene a venit la patul ei şi i-a zis: „Vrei să încerci? Ricu e gata să te facă femeie. Îi dau voie, nu mă supăr pe el. Oricum, mai devreme ori mai târziu, trebuie să faci şi tu chestia asta”. Marinela a acceptat. Dar nici vorbă de ceea ce aştepta. Nu a simţit nimic în afară de durere şi o senzaţie neplăcută. Aceasta însă nu i-a suprimat dorul de o nouă relaţie. Din acea noapte, Ricu a început să o placă astfel încât vechea relaţie a acestuia s-a ruinat în favoarea celei cu Marinela. După o săptămână, Marinela a fost nevoită să îşi schimbe gazda, iar viaţa ei a început să prindă alt contur.

Sexul ca meserie

Uitasem să vă spun că Marinela nu era ruptă din soare şi nici inteligenţă nu prea avea. În schimb, avea un temperament vulcanic şi, prin felul ei de a cocheta, provoca scurtcircuite în sufletele multor bărbaţi. Devenise obsedată de sex. Dacă la început făcea sex din pasiune, după ce a cunoscut mai mulţi bărbaţi, şi-a zis că dragostea este ca o rouă care trece repede şi de ce nu ar face sex pe bani, cum fac astăzi atâtea femei? Gândul acesta i-a venit după ce i s-au născut cei doi copii şi nu avea nicio susţinere de nicăieri.
A ajuns la zilele când putea să întreţină raporturi cu trei şi mai mulţi bărbaţi fără ca aceştia să ştie unul de celălalt. Juca foarte iscusit. Se dădea în spectacol cu fiece bărbat care venea să îi cerşească dragostea contra plată. Ţipa, gemea, săruta cu foc, încât acesta se credea unicul ei iubit. De la fiecare raport sexual avea profit. Însă câştigul cel mare venea din alt şiretlic. Vulpişoara de Marinela, după o lună de relaţii cu mai mulţi bărbaţi, îi spunea fiecăruia dintre aceştia că a rămas însărcinată. Pentru a scăpa de sarcină, bineînţeles că era nevoie de bani. Şi bărbaţii, dezmierdaţi şi alintaţi de Marinela, nu aveau încotro – rupeau din bugetele familiilor lor şi achitau taxa cu gândul la beţia senzaţiilor ce urmau să le mai trăiască.

Ulciorul însă nu merge de multe ori la apă. Unul i-a descoperit înşelăciunea. Femeia sexi le-a spus tuturor că poartă sarcină (purta cu adevărat). Cristi, un bărbat de care ea chiar se îndrăgostise şi cu care se întâlnea de o lună, s-a oferit să o ajute. A dus-o la un medic pe care îl cunoştea. Când acesta i-a spus că termenul de graviditate e de aproape trei luni, Cristi a înţeles că a fost tras pe sfoară. Nu i-a zis nimic. A plecat pentru a nu se mai întoarce.

Însă jocul Marinelei a continuat până în momentul închiderii întreprinderii. Atunci parcă s-a trezit dintr-un coşmar. Cu doi copii de cinci şi şase ani pe care îi iubea foarte mult, nu avea nici cea mai vagă idee despre ce urma să facă. Plictisită de atâta sex comercial, a hotărât să plece peste hotare. Şi-a zis: „Gata cu vânzarea trupului! Mă duc să muncesc ca menajeră sau ca bonă”. Şi a plecat în Spania, lăsându-şi copiii în grija unei bune prietene. La început, îi era greu să stea toată ziua în casă, să şteargă praful, să spele şi să călce haine, să dea cu aspiratorul. Ziua trecea cum trecea, iar noaptea nu putea să doarmă, se gândea numai şi numai la sex.
Pentru a scăpa de obsesie, a început a citi o carte de rugăciuni dăruită de o prietenă de-a ei. Până atunci, nu a citit nicio carte sfântă. Astfel, încet-încet, prin rugăciune, a început să se elibereze de povara ce o apăsa. După câteva luni, s-a obişnuit cu noul ei mod de a-şi petrece timpul liber. Era fericită că are un salariu care ar fi costat-o multe partide de sex fără pasiune.

Copiii Marinelei, mai sănătoşi ca alţi copii

Au trecut şapte ani de când Marinela a plecat în Spania. Când ne-am întâlnit acum câteva săptămâni, mi s-a părut mult mai frumoasă decât atunci când am cunoscut-o. Părul ei blond gri şi elegant aranjat îi dădea mai multă feminitate. Mai senină şi mai luminoasă mi s-a părut şi faţa ei. Am întrebat-o care e secretul. Mi-a răspuns că de şapte ani nu mai face sex. S-a tratat prin rugăciune. Apoi mi-a zis: „Eu am depăşit norma de sex în tinereţile mele timpurii. Am făcut exces. Sexul devenise pentru mine ca un drog. Dacă n-ai ştiut, să ştii că sexul te îmbătrâneşte, îţi consumă energia, iar ridurile sunt provocate tot de prea mult sex. Adică, în toate este o măsură. Mi-a spus-o un spaniol foarte credincios care a avut de pătimit din această cauză şi care a reuşit să depăşească dependenţa de sex prin rugăciune…”

Am vorbit despre multe lucruri. Mi-a mai spus că, de câţiva ani, şi-a luat şi copiii în Spania. Au lăsat-o fără cuvinte când au rugat-o să le spună cine e tatăl lor. Nu ştie nici ea exact. Se bucură de ei, cresc mari şi sănătoşi încât se minunează şi stăpâna la care stă în prezent. Cum de nu se îmbolnăvesc? Am auzit un lucru de-a dreptul şocant: copiii ei nu au avut probleme de sănătate de când s-au născut. Explicaţia pare incredibilă. Marinela crede că fiii ei sunt o combinaţie de spermă de la mai mulţi bărbaţi şi de aceea sunt mai tari şi mai rezistenţi la boli. Spune că a citit despre aceasta într-o revistă din Spania. I-auzi minune!
Pe lângă munca de menajeră, în zilele de odihnă lucrează ca bonă. Este o ocupaţie care îi face plăcere. Nu are încă 40 de ani şi am întrebat-o dacă şi-a găsit vreun suflet pereche printre spanioli. „Nu! Şi nici nu doresc”, a fost răspunsul ei.

Nina Neculce

The following two tabs change content below.