Nelly Furtado renunţă la milionul de dolari de la dictator

Cântăreaţa canadiană Nelly Furtado a anunţat pe Twitter că donează banii pe care i-a primit de la preşedintele libian Muammar Gaddafi pentru un concert privat. Ea a încasat un milion de dolari pentru un show de 45 de minute la un hotel din Italia.

 

Artista canadiană Nelly Furtado, în vârstă de 33 de ani, ţine ca numele ei să nu fie asociat cu persoane rău famate. Astfel, cântăreaţa a făcut un anunţ foarte important pe Twitter, în care a dezvăluit că va dona o sumă importantă pe care a primit-o de la dictatorul libian Muammar Gaddafi în 2007. Nelly a susţinut atunci un concert privat de 45 de minute la un hotel exclusivist din Italia, fiind răsplătită pentru prestaţia ei cu un milion de dolari. Vedeta va dona banii în scopuri caritabile, însă nu a menţionat numele vreunei fundaţii.

Nelly nu este singura artistă care a cântat pentru clanul Gaddafi şi a fost răsplătită regeşte. La fel s-a întâmplat şi cu Mariah Carey şi Beyonce.

Mariah Carey a primit nici mai mult, nici mai puţin de un milion de dolari. Pentru această sumă deloc de neglijat, diva a interpretat doar patru melodii, luând astfel câte 250.000 de dolari pentru fiecare cântec. Beyoncé a fost invitată să cânte pentru clanul Gaddafi, primind două milioane de dolari pentru o noapte de show.

 

 

The following two tabs change content below.