„Ne-am săturat de mendrele bandiţilor ăştia de politicieni”

Lena

Moldovenii s-au săturat să asiste la circul organizat de deputaţii noştri. Au votat pentru un viitor european pentru ca lucrurile în R. Moldova să înceapă să se mişte din loc. Însă, din păcate, sunt nevoiţi să asiste la un spectacol penibil ce nu le mai dă speranţe că într-o bună zi vor avea o ţară „ca afară”. Ieri, am primit la redacţie un apel din partea dnei Maria, o pensionară din Nisporeni. „Bună ziua! Sunt o cititoare fidelă a ziarului JURNAL de Chişinău şi vreau să vorbesc puţin cu dumneavoastră.
Să ştiţi că lumea de la sat s-a deșteptat, iar dacă s-ar mai organiza încă o dată alegeri, nu i-ar mai vota nimeni pe bandiții care ne spuneau că-s proeuropeni. Ei cred că ne vor amăgi şi mai departe? Că suntem atât de proști? Trebuie să ne răsculăm cu toţii şi să-i fugărim din ţară! Vă rog, din partea poporului, să-i mai înfoiaţi şi pe popi, care nu mai sunt cei care erau odată. Acum şi ei sunt în goană după bani, iar în biserică fac politică. Chiar nu le este ruşine deloc!
Mă iertaţi că vă fur din timp, însă noi, cei de la sat, ne-am săturat de mendrele bandiţilor ăştia de politicieni. Oare încotro s-o luăm? Nimic bun în ţara asta! Să vă păzească Dumnezeu, că faceţi o gazetă jos pălăria! Să fiţi sănătoși şi aştept să văd despre ce/cine o să mai scrieți vineri!”.

Lena Negru

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)