Nătăliţa Proca sparge tăcerea: „Am fost bătută rău de tot”

Venim cu noi dezvăluiri în cazul interpretei de muzică populară Nătăliţa Proca. Ion, un nuntaş care a fost la nunta din Bălţi, ne-a comunicat că Nătăliţa Proca era în stare de ebrietate, iar pentru comportamentul său neadecvat merita nu doar un pumn, ci o bătaie zdravănă. Contactată de „apropo”, interpreta a spart tăcerea şi ne-a dezvăluit scandalul în care a fost implicată.
I-a tras o palmă bărbatului

„Este primul caz din viaţa mea. De fapt, nunta la care am cântat a fost una de sportivi. Mirele era şi el sportiv. Un bărbat în vârstă, care a venit la petrecere cu nevasta şi copiii săi, a cântat mult timp la tobă într-un sat. La un moment dat, acesta s-a băgat peste toboşarul nostru, un băiat tânăr şi talentat din Bălţi. Am întors capul şi am văzut cum acesta l-a împins pe toboşar. Băiatul a căzut pe spate lângă ţambal. Am observat că se încinge o situaţie neplăcută. Orchestra cânta mai departe, nu era corect să oprească melodia deoarece lumea dansa. Eu m-am apropiat de bărbat şi l-am luat după uşă. L-am întrebat ce s-a întâmplat. Se vedea că era băut. De când mi-am cumpărat maşină, nu mai beau la nunţi. A început să mă bruscheze, m-a înjurat aşa cum a vrut el, m-a numit aşa cum nu m-a numit nimeni în toţi aceşti ani. Fără să ezit, i-am tras o palmă.
A primit pumni grei

„Vreau să vă spun că nu s-a comparat palma mea cu pumnii pe care i-am primit. Un sportiv are putere atunci când loveşte. Am oprit nunta, am chemat poliţia şi am scris plângere. Totul s-a întâmplat la masa mare. Nunta a fost scoasă la capăt, dar fără mine. Îmi sângera nasul, a lovit bine. Nimeni nu a sărit în ajutor. Rudele lui îl apărau. Cu relaţiile mele, aş fi putut să îl pedepsesc rău de tot. Dar nu am vrut. Am considerat că este un băiat rătăcit”, ne-a declarat întristată interpreta.
A purtat ochelari o săptămână

După ce s-au calmat spiritele, mirii s-au apropiat de orchestră şi cântăreaţă pentru a-i plăti. Au primit toţi banii. Timp de o săptămână, din cauza vânătăilor, Natalia Proca a purtat ochelari. „De foarte multe ori când merg să cânt la nunţi, mă strădui să iasă totul bine, ca după un timp să fiu invitată la botez şi la cumătrie. Dar de data asta, nu a fost să fie. Am înţeles că acestui bărbat îi place să dea în femei străine. A bătut multe fete. Ştiu că locuieşte în Oradea, dar are şi apartament la Chişinău. Când merge în ospeţie la părinţi, omul îşi face de cap aşa cum doreşte. Nu poţi să îl numeşti bărbat pe un astfel de om, un adevărat bărbat niciodată nu va lovi o femeie”, conchide Nătăliţa Proca.
Mai multe detalii pe www.apropomagazin.md
Lena NEGRU
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)