Natalia Gordienco şi-a lansat CD-ul de muzică populară în cadrul unei ceremonii fastuoase

Printre invitaţi au fost comunistul Igor Dodon, care a declarat că este fan al interpretei, milionarii Ilan Shor şi Gabi Stati, prieteni buni ai Nataliei.

Într-un local luxos decorat în stil naţional cu peste 300 de invitaţi (interpreţi, politicieni şi milionari), Natalia Gordienco şi-a prezentat primul CD de muzică populară, „Cununa de Flori”. Lume multă, şampanie, vorbe alese, toţi aşteptau protagonista, care a început prezentarea noului său CD cu două ore mai târziu, însă majoritatea invitaţilor spun că aşteptarea a meritat. „Şi eu vreau de mult să mă lansez în muzica populară, dar Natalia m-a depăşit. E bravo, are o voce bună, piesele populare îi merg de minune”, spune Aura, care a venit la eveniment împreună cu soţul său.

Printre invitaţii de onoare au fost comunistul Igor Dodon, care nu a putut rata un astfel de eveniment, „deşi e prins în activitatea sa de parlamentar”. „Sunt fanul Nataliei, mă bucur că am reuşit să vin şi să îi aduc un buchet de flori”, menţionează Igor Dodon. La lansare au fost şi prietenii cei mai buni ai Nataliei, milionarii Ilan Shor şi Gabi Stati care, de asemenea, i-au adus flori şi multe cuvinte de laudă.

Natalia a avut o rugăminte pentru toţi invitaţii săi – fiecare să aibă în ţinută măcar un element din portul naţional, însă nu toată lumea s-a conformat. Pentru o astfel de prezentare, interpreta se pare că a scos din buzunar mulţi bani, însă nu ştie cât. „Nu am stat să număr, dar s-a cheltuit ceva”, spune zâmbind Natalia. Lansarea CD-ului a avut loc joi, 20 octombrie, acesta conţine doar muzică populară, prezentată în stilul Nataliei Gordienco. „Ştiu că lumea va fi surprinsă de noul meu stil de muzică, pentru mine este ca un nou nivel pentru a învăţa limba română, eu sunt rusoaică”, spune Natalia. Pentru acest CD, interpreta a realizat şi un fotoshooting în sânul naturii. S-a distrat în lanurile de porumb, cântând la ştiuleţi, udându-şi picioarele într-un lac şi cochetând cu soarele. Şi, fireşte, ca orice ţărăncuţă, s-a plimbat cu căruţa alături de un bădiţă simpatic care cânta la chitară.

C.C.


The following two tabs change content below.