Natalia Gordienco l-a învăţat pe Mihai Trăistariu să vorbească ruseşte

Artista a realizat un duet cu Mihai Trăistariu pe care l-a prezentat de curând în cadrul unui concert susţinut la Chişinău. E vorba de piesa „Island of love”, compusă de compozitorul Andrei Sandu.

Solicitată de JURNAL, Natalia a menţionat că a făcut cunoştinţă cu Mihai Trăistariu la Eurovision în 2006, unde a reprezentat Moldova împreună cu Arsenium. „Ne-am cunoscut la Eurovision, apoi am fost concurenţi la festivalul „New Wave” (2007), unde am luat premiul I, de atunci ne înţelegem foarte bine. Andrei Sandu, compozitorul, ne-a propus această piesă şi noi am fost de acord să o cântăm în duet”, spune Natalia.

Natalia ne spune că Mihai este o persoană prietenoasă şi i-a fost foarte uşor să colaboreze cu el. Aceasta l-a învăţat chiar şi câteva cuvinte în limba rusă. „Fată foarte frumoasă şi bună”, „mulţumesc”, „bună ziua” şi „la revedere” sunt cuvintele pe care Mihai le-a învăţat foarte repede.

Cei doi intenţionează să facă şi un clip, însă deoarece au un program încărcat, nu ştiu când îl vor realiza. „Avem nevoie de un buget foarte mare, nu dorim să dăm 5000 de euro pe un clip filmat în pădure sau în câmp, vrem un clip mult mai bun”, menţionează Natalia Gordienco.

Deocamdată, aceştia nu-şi propun ca acest duet să fie unul comercial, dar depinde totul de propuneri şi de faptul cum va fi apreciată piesa.

Program agitat pentru vară

Natalia are foarte puţin timp pentru odihnă în această vară. Dacă în aprilie a avut un program mai lejer, în mai şi iunie are concerte în ţară şi peste hotare. Cu toate acestea, interpreta la sfârşitul lui iunie, va merge la mare, măcar pentru o săptămână, după care va munci la noul său album. E vorba de un proiect social dedicat Republicii Moldova. Interpreta ne-a dezvăluit că este în discuţii cu organizatorii festivalului „New Wave”, unde a fost invitată în caliltate de invitat special din partea Republicii Moldova.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)