Natalia Gordienco, invitat special la festivalul „New Wave”, Iurmala

Ceva timp în urmă, Natalia Gordienco ne-a mărturisit că negociază prezenţa sa în calitate de invitat special la Festivalul „New Wave” de la Iurmala, Letonia, şi iată că e deja acolo. Natalia Gordienco este câştigătoarea celei de-a VI-a ediţii a Concursului Internaţional de Muzică „New Wave” (2007). Interpreta a acumulat atunci 312 puncte în cele trei seri de concurs, depăşind duetul ucrainean „Barcelona”, favoritul spectatorilor.

Natalia nu a mai participat din 2007 la acest festival, însă în acest an a primit oferta de a fi prezentă în calitate de invitat special. Zilele acestea, Natalia a plasat pe pagina sa de pe Facebook un film în care, împreună cu nişte participanţi italieni, cântă un cântec la o masă. Acompaniată de chitară, interpreta cântă renumita piesă italiană „Caruso”.

La insistenţa italienilor, Natalia a cântat şi o piesă în engleză. Natalia Gordienco obişnuişte să cânte în timpul meselor la Iurmala, însă o face cu o voce înceată ca să nu atragă atenţia. În afară de scenă, interpreta mărturiseşte că are timp şi pentru shoping. „Ce poate fi mai frumos pentru o fată decât shopingul”, spune zâmbind Natalia.

C.C. 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)