Natalia Barbu va deveni sâmbătă Doamna Sota

MONDEN // Sota, fascinat de ochi mari şi buze senzuale

Artista Natalia Barbu, 32 de ani, va spune mâine, 11 iunie, „da” în faţa ofiţerului de stare civilă şi a viitorului soţ, milionarul Nicolae Sota, 58 de ani.

Pregătirile pentru marele eveniment s-au încheiat, vestimentaţia celor doi, la fel, chiar şi rudele apropiate sunt alături de cei doi îndrăgostiţi. Evenimentul se va consuma pe plaja privată „Kazeboo” din Năvodari. Nunta nu va fi una tradiţională, oaspeţii vor avea posibilitatea să se bălăcească în piscină şi să guste din cocktailuri şi mâncare aleasă.

Părinţii Nataliei Barbu sunt deja alături de fiica lor. Ana Barbu, soacra mică, s-a gătit mult pentru această nuntă şi a declarat că va purta trei ţinute diferite. Cât despre rochia miresei se cunoaşte deja că Natalia va purta o rochie scurtă cu trenă lungă, iar mirele va fi în costum. Dacă până acum cei doi nu au fost surprinşi împreună pentru că se ascundeau de ochii presei, cu câteva zile înainte de nuntă, aceştia au mers la concertul lui Sting care a avut loc la Bucureşti.

Reporterii „Cancan” i-au surprins înainte de a intra în zona VIP, unde aveau locuri rezervate. Cei doi au luat câte un hot-dog şi băuturi răcoritoare.

Mrejele basarabencelor

În decursul celor şapte ani în care s-a iubit cu Adela Chirică, milionarul Nicolae Sota ar fi dezvoltat o adevărată obsesie pentru manechin, cel puţin aşa se explică decizia lui de a-şi alege o parteneră ca Natalia Barbu cu trăsături fizice asemănătoare cu ale fostei sale soţii. Cei doi se cunosc de un an şi ceva, iar pe 14 februarie, Natalia a fost cerută în căsătorie cu un inel cu diamant în capitala dragostei, Paris. Planurile noii familii Sota încă nu se cunosc, însă mama interpretei, Ana Barbu, îşi doreşte foarte mult un nepoţel sau o nepoţică.

Nicolae Sota nu este primul bărbat din high-life-ul bucureştean care cade în mrejele fetelor de peste Prut. Printre aceştia poate fi amintit şi Irinel Columbeanu, care a avut o relaţie de ani buni cu Anna Lesko, Ion Ţiriac jr, însurat cu Ileana Lazariuc.

Carolina CHIRILESCU