Natalia Barbu se mărită

MARIAJ // Alesul vedetei este un om de afaceri cu 20 de ani mai mare decât aceasta

Interpreta este în culmea fericirii, a fost cerută în căsătorie de iubitul său. Emoţiile Eurovisionului sunt o nimica toată pe lângă cele pe care le trăieşte o viitoare mireasă. „Da, este adevărat, mă mărit, inelul de logodnă l-am primit în ajun de 14 februarie, ziua îndrăgostiţilor, a fost foarte romantic, eram la Paris”, spune emoţionată Natalia.

Cântăreaţa poartă un inel cu diamant, marca „Chopard”, care costă câteva mii de dolari. Viitorul mire, un cunoscut om de afaceri din România, este cu 20 de ani mai mare decât ea. Numele acestuia încă nu este cunoscut, Natalia spune că va veni şi timpul când îl vom cunoaşte. Nu o sperie diferenţa de vârstă, acest lucru contează mai puţin, principalul este că se iubesc.

Numele viitorului mire este ţinut în taină

Fericitul eveniment va avea loc în această vară pe malul mării, în România, viitoarea mireasă şi-a găsit deja rochia pe care o va purta şi a pus la punct câteva detalii. „Ne cunoaştem de aproape un an şi pot spune că sunt foarte fericită alături de acest bărbat. Deja mi-am găsit rochia de mireasă, pregătirile pentru nuntă sunt în desfăşurare. Au rămas câteva detalii pe care trebuie să le punem la punct şi pot spune că suntem gata de nuntă, pentru mine, va fi ceva special”, spune Natalia.

Părinţii interpretei s-au arătat destul de bucuroşi de acest eveniment şi cred că viitorul lor ginere este un bărbat demn de fiica lor, diferenţa de vârstă nu-i sperie, dimpotrivă, le dă o notă de încredere.


Părinţii miresei au primit vestea cu mare bucurie

 

La concertul de la Eurovision, Natalia Barbu a ieşit în scenă purtând un inel cu diamant. Inelul, marca „Chopard”, costă câteva mii de dolari. Natalia Barbu spune că l-a primit în ajunul zilei îndrăgostiţilor. Frumoasa cântăreaţă însă nu a vrut să deschidă toate cărţile. Deocamdată, păstrează în taină numele alesului său.
Nunta va avea loc la vară, data nunţii a fost deja stabilită, însă mirii nu o divulgă. De câţiva ani, Natalia Barbu face naveta Chişinău-Bucureşti, încercând să cucerească showbizul românesc. După nuntă, planifică să stea mai mult la Bucureşti.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)