Natalia Barbu se mărită pe interes?

MONDEN // Interpreta este deranjată de faptul că au apărut în presă detalii despre nunta lui Toni cu fosta sa iubită

 

Natalia Barbu s-a lăudat la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1 că, după mariajul cu Nicolae Sota, viaţa ei profesională va lua o nouă turnură. Ultimul ei single va fi introdus în compilaţia „Buddha-Bar” din Paris, „performanţă” pe care Nicolae Sota i-a asigurat-o viitoarei soţii prin intermediul fabricii sale de CD-uri.

Un alt lucru care îi cade bine la mână interpretei Natalia Barbu este faptul că, prin intermediul miliardarului, aceasta va obţine cetăţenia română în scurt timp. Averea lui Sota se ridică la 10 mil. de euro. În această iarnă, Nicolae Sota a divorţat de soţia sa, cunoscuta expertă beauty Dana Sota, cu care a trăit 28 de ani şi are un băiat de 24 de ani. Nicolae Sota sau Toni, cum îi spun prietenii, în vârstă de 58 de ani, este omul recordurilor, nu în domeniul financiar, ci în materie de poveşti picante cu personaje cu ştaif din showbizul românesc.

Incredibila telenovelă din viaţa omului de afaceri este extrem de încâlcită şi bate fără probleme divorţurile zilei gen Irinel şi Monica Columbeanu sau Pepe şi Oana Zăvoranu.

 

Nicolae Sota este proprietarul companiei „Sota Metal Export”, specializată în comerţul cu ţevi uzate. În plus, deţine câteva vile de lux în cartierul Pipera din Bucureşti, toate date cu chirie, şi o clădire cu şase etaje în capitala României.

Va mai avea loc nunta?

Nunta a fost stabilită pe 11 iunie 2011, pe malul mării, într-o locaţie a unor amici de familie. Potrivit ziarului „Naţional”, Sota păstrează pentru nunta cu Natalia Barbu toată organizarea pusă la punct pentru nunta cu manechinul Adela Chirică, cu care a avut o relaţie de şapte ani şi cu care are un băieţel de 3 ani. Surse apropiate cântăreţei au confirmat, în exclusivitate pentru „Naţional”, că oficierea relaţiei dintre Natalia şi Sota va avea loc pe plaja privată Kazeboo din Năvodari.

După atâtea detalii ieşite la suprafaţă, gurile rele vorbesc că nunta nu va mai avea loc sau va fi amânată. Interpreta este deranjată de faptul că au apărut în presă detalii despre nunta lui Toni cu fosta lui iubită. Natalia spune că acestea sunt nişte bârfe spuse de Adela Chirică care este invidioasă că Nicolae Sota a părăsit-o şi se însoară cu ea. Cât despre nunta care va avea loc pe 11 iunie, Natalia spune că ea a ales data şi localul, şi ceea ce se scrie în presă sunt nişte minciuni.

Bărbaţii cu bani, vânaţi de moldovence

Nicolae Sota nu este primul bărbat din high-life-ul bucureştean care cade în mrejele fetelor de peste Prut. Dintre aceştia poate fi amintit şi Irinel Columbeanu care a avut o relaţie de ani buni cu Anna Lesko. De altfel, fetele frumoase de la Chişinău şi dornice de afirmare şi-au făcut un ţel din a vâna români cu bani, trecuţi de 50 de ani şi uşor de sedus. Unele reuşesc să devină soţii pentru buletinul românesc, divorţează rapid şi îşi iau tălpăşiţa spre UE. Sursa: ziarul „Naţional”.

Carolina CHIRILESCU

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)