Natalia Barbu pofteşte la lăptic şi prăjiturele la 4 dimineaţa

Interpretă, femeie, soţie şi în curând mămică, Natalia Barbu este în culmea fericirii alături de soţul său Nicolae Sota. Se cunosc parcă de o mie de ani, pentru ei nu contează diferenţa de vârstă, iar divinitatea i-a unit într-un tot întreg.

De fiecare dată când vorbeşte despre căsătoria sa cu Sota, Natalia este foarte fericită şi spune că dacă n-ar fi vorbit lumea despre diferenţa de vârstă dintre ei, ea nici nu avea să observe acest lucru, şi chiar nu contează cele 10 milioane de euro pe care Nicolae le deţine în cont. „Am impresia că ne cunoaştem de o mie de ani şi sper să fim fericiţi toată viaţa, să am parte de aşa o poveste precum o savurez acum”, spune artista. Evenimentele din viaţa lor s-au derulat rapid – cererea în căsătorie, nunta şi primul bebe, care va veni în luna decembrie, şi toate acestea au avut loc într-un singur an.

Carolina CHIRILESCU

Natalia şi Nicolae se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil. Aceştia au deja bonă şi amenajează camera unde va creşte juniorul Sota. Natalia e foarte superstiţioasă când vine vorba despre copil, de aceea nu vrea să divulge numele acestuia. Ca şi orice femeie însărcinată, Natalia este pofticioasă „un pic”, cum spune Sota. „Nu prea am pofte, decât câte un lăptic, o prăjiturică, ciocolată pe la 4 dimineaţa”, a declarat interpreta pentru un post TV din România.

Cântă special pentru Sota

Pentru că omul de afaceri este unul dintre fanii săi, Natalia Barbu se simte datoare să-i răsplătească în vreun fel suportul pe care acesta i-l oferă. Ea plănuieşte să-şi pună amprenta asupra unei piese, care să-i fie dedicată soţului, mai ales că acasă are un mini studio. „Soţul meu nu are până acum o melodie preferată din repertoriul meu, dar cred că o să apară în curând. Lui îi plac toate, dar nu e niciuna despre care să zică „wow”. Trebuie s-o scriu eu, să fie pentru el, ca să simtă melodia cât mai aproape”, spune Natalia.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)