Natalia Barbu are bonă filipineză

BUCURIE // Medicii i-au spus că va avea un băieţel

Interpreta Natalia Barbu, proaspăt căsătorită, va deveni în curând mămică, aceasta este însărcinată în patru luni şi jumătate. Încă de la nunta interpretei cu milionarul român Nicolae Sota se vehicula că Natalia este însărcinată, iar acum câteva zile interpreta a confirmat acest lucru împărtăşind marea bucurie tuturor fanilor săi.

Carolina CHIRILESCU

Fericită şi împlinită, Natalia Barbu şi-a demonstrat şi burtica într-o emisiune televizată, spunând că îşi dorea de foarte mult timp să devină mămică. După ce pe 11 iunie şi-a jurat credinţă şi iubire împreună cu iubitul său Nicolae Sota, iată că la puţin timp după nuntă, interpreta a aflat că cei doi proaspăt căsătoriţi vor deveni şi părinţi. În prezent, interpreta şi soţul său sunt stabiliţi în Bucureşti, unde va naşte cel mai probabil în luna decembrie într-o clinică privată. Natalia a mărturisit că medicii i-au spus că vor avea un băieţel, iar aceasta a hotărât că îl va naşte pe cale naturală. Cu toate că medicii i-au spus că va fi băiat, interpreta încă nu este sigură de acest lucru, însă spune că va fi un mare artist, deoarece atât ea, cât şi soţul său sunt foarte talentaţi. Deocamdată nu a găsit niciun nume pentru viitorul bebe, dar spune că vrea ca numele să fie unul universal.

„Este o modă să ai bonă filipineză”

Cu toate că până va naşte Natalia Barbu mai sunt câteva luni, interpreta şi-a angajat deja o bonă pentru viitorul copil, şi nu una de prin părţile noastre, dar una filipineză. „Este o bonă foarte bună, mă înţeleg minunat cu ea, şi am încredere în ea, probabil a devenit deja o modă să ai bonă filipineză”, spune Natalia. Mulţi dintre artiştii români dar şi dintre cei internaţionali optează pentru bone filipineze, printre acestea se numără şi basarabeanca Ileana Lazariuc, a cărei copii sunt îngrijiţi de o bonă filipineză. Şi dacă unele dive din beau monde-ul românesc preferă să meargă în străinătate pentru a naşte, Natalia nu este o fiţoasă şi spune că va naşte într-o clinică particulară din România, deoarece are mare încredere în medicul său de acolo. „Voi naşte în România, de ce să merg în altă ţară dacă se poate şi aici, am un medic foarte bun şi am toată încrederea în el”, menţionează Natalia.

Filmează un videoclip

Natalia Barbu munceşte în continuare, deoarece sarcina decurge fără probleme, aceasta se preocupă şi de viitorul său muzical. În prezent, interpreta filmează un nou videoclip la o noua piesă. „Săptămâna trecută, am început filmările la noua mea piesă, am filmat în două locaţii din Bucureşti şi a mai rămas doar puţin de lucru. Nu mă simt obosită, sarcina chiar îmi dă puteri să realizez ceea ce-mi place, şi voi munci încă ceva timp”, spune interpreta. Viitoarea mămică se pregăteşte acum de ziua sa de naştere, care va avea loc pe 22 august, aceasta va petrece alături de soţul său iubit şi de cei dragi. „În acest an, mi-am făcut cel mai de preţ cadou, faptul că sunt însărcinată, ce poate fi mai frumos decât fenomenul de a fi mămică, şi soţie iubită şi adorată?”, încheie Natalia Barbu.


Natalia Barbu (32 de ani) şi Nicolae Sota (58 de ani) s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate. Nicolae Sota este proprietarul companiei „Sota Metal Export”, care vinde ţevi uzate. În plus el deţine câteva vile de lux în cartierul Pipera din Bucureşti, toate date cu chirie, şi o clădire cu 6 etaje în capitala României. Averea lui Sota se ridică la 10 mln de euro. Nicolae Sota sau Toni, cum îi spun prietenii, este omul recordurilor. Nu în materie de vreun „boom” financiar, ci în materie de poveşti picante cu personaje cu ştaif din showbizul românesc.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)