Natali Toma: „Aceasta este invidia oamenilor slabi” // CONFLICT


Dianna Rotaru: „Am auzit în cercul nostru de prieteni că Natali Toma ar fi asemenea unui travestit”

Carolina CHIRILESCU

Numai blondă să nu fii că îţi sare toată lumea la gâtul tău cu afirmaţii şi bârfe care mai de care. Însă atunci când războiul are loc între două blonde, lupta pare a fi pe viaţă şi pe moarte. De această dată, Dianna Rotaru aruncă cu noroi într-o altă blondă din showbizul moldovenesc, Natali Toma, numele nou de scenă al Nataliei Gordiernco. În cadrul unei emisiuni TV, Dianna a declarat că Natali Toma ar fi asemenea unui travestit. ,,Eu nu declar acest lucru (!), dar am auzit deseori vorbindu-se în cercul nostru de prieteni despre asta, am auzit şi de la femei, şi chiar de la bărbaţi. Natalia Toma nu are fineţe”, menţionează Dianna Rotaru.

Între cele două nu există niciun conflict, după cum afirmă chiar ele, dar nici nu sunt prietene. Totuşi nici una şi nici alta nu poate explica originea acestor zvonuri.

Contactată de JURNAL, Natali Toma a menţionat că nu ia în consideraţie asemenea bârfe. ,,Aceasta este invidia oamenilor slabi. Nu am avut nicio relaţie cu ea şi nu am avut conflicte, nici nu-mi trebuie”, a declarat cântăreaţa.

Zilele acestea, Natali se află la Bucureşti unde filmează un nou videoclip alături de cunoscutul rapper roman CRBL. Filmările au loc în studiourile MediaPro; cei doi speră să cucerească cu această piesă topurile muzicale din România şi Republica Moldova.

 

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)