Nantoi: „Iurie, retrage-te!”, Leancă: „Adio, Oazu!”

oazu-leanca

De ziua de naştere a liderului PPEM, Iurie Leancă, comentatorul politic Oazu Nantoi a venit cu o urare către colegul său de partid. El i-a cerut lui Iurie Leancă să se retragă din campania electorală în favoarea liderului PAS, Maia Sandu. Nantoi i-a îndemnat şi pe ceilalţi membri ai PPEM să o susţină pe lidera PAS. La rândul său, preşedintele PPEM, Iurie Leancă, a reacţionat: „Adio, Oazu!”.

Reproducem apelul integral al lui Oazu Nantoi: „Stimaţi concetăţeni, vreau să mă adresez cu următorul mesaj. În primul rând, vreau să îi spun Dlui Iurie Leancă faptul că este timpul să se retragă din campania electorală. Consider că prin semnarea la 29 iulie curent a Acordului între PPEM şi coaliţia de guvernare, creată prin corupere şi şantaj, Partidul Popular European din Moldova a devenit complice la construcţia statului captiv. Consider că singurul scop al acestui club mediatic, cum se numea acel acord, era torpilarea procesului de desemnare a candidatului comun din partea partidelor antioligarhice.

Astăzi, îl avem pe acest candidat comun. E vorba de doamna Maia Sandu. Eu personal mă implic în campania electorală, în susţinerea Doamnei Maia Sandu. Şi îi chem pe colegii mei de partid, din PPEM, împreună cu mine, să participe la această campanie. Nu avem nevoie de Igor Dodon preşedinte care, în opinia mea, este partenerul şi unealta politică a lui Vlad Plahotniuc. Particip la această campanie nu de dragul funcţiilor, mă implic deoarece vreau să trăiesc cu demnitate într-o ţară care să aibă viitor. Vreau ca în ziua de 30 octombrie 2016 să facem primul pas cu demnitate şi adevăr la noi acasă”.

La rândul său, preşedintele PPEM, Iurie Leancă, a reaţionat pe Facebook: „Adio, Oazu! Succes alături de Țopi. Nu mai e nimic de adăugat la ce au spus tinerii PPEM”.

The following two tabs change content below.
Victoria Popa

Victoria Popa

Victoria Popa

Ultimele articole de Victoria Popa (vezi toate)