Mulţumesc, Doctore! // ŞTIRI BUNE

Mulţi dintre noi pot spune cu mândrie că sănătatea noastră depinde de profesionalismul medicilor. Unul dintre ei este Eugen Guţu, chirurg, şef al Catedrei de chirurgie la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău. Un om de omenie, de o simplitate şi o nobleţe rară. Absolvent al Universităţii de Medicină „Nicolae Testemiţeanu”, şi-a făcut aspirantura la Moscova. La Spitalul Clinic Municipal nr. 1 munceşte de şapte ani, îndrumând medicii care au nevoie de sprijinul şi sfatul Domniei Sale. Fiecare pacient al său este consultat şi încurajat, fără diferenţe sociale.

     Este mândru de studenţii săi care au ales medicina din dragoste faţă de oameni, pe care să-i ajute să-şi învingă maladiile printr-o vorbă bună şi prin îngrijiri medicale de calitate.

Eugen Guţu regretă că se investeşte prea puţin în sănătatea cetăţenilor Republicii Moldova. Ar trebui ca demnitarii să-şi îndrepte atenţia spre ei, sănătatea lor devenind una din priorităţile statului.

Stimate Eugen Guţu! Sunteţi printre puţinii care nu promit o dată la patru ani că ne veţi trata şi veţi salva vieţile noastre, dar o faceţi cu mare dăruire şi necondiţionat zi de zi, an de an.

 

Silvia Mânza, s. Cruglic, r. Criuleni

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)