Mourinho, lovitură fatală pentru Inter!?

Sneijder a fost în sezonul trecut unul dintre artizanii cei mai importanţi ai triumfului istoric al Interului: campionat, cupă, Liga Campionilor. Jose Mourinho este încântat de evoluţia mijlocaşului olandez, care are şanse mari să cucerească Balonul de Aur în acest sezon, şi vrea să i-l fure lui Moratti.

Fotbalistului batav îi va expira în sezonul viitor contractul cu gruparea italiană, iar diabolicul Mourinho a pus la punct planul de a-i forţa mâna patronului nerazzurrilor. Wesley a refuzat în mai multe rânduri să îşi prelungească înţelegerea. În aceste condiţii, o ofertă tentantă din partea Realului, în iarnă, i-ar forţa pe oficialii de pe Giuseppe Meazza să renunţe la fotbalistul lor numărul unu.

„Este adevărat că Wesley nu a plecat de la Madrid în cele mai bune condiţii, dar acum lucrurile sunt total diferite. Mou m-a contactat şi m-a întrebat de posibilitatea de a-l transfera la Real. Moratti este încântat de Sneijder, îl vede ca pe un lider al viitorului Inter, dar în acest moment nu există niciun aranjament financiar”, a spus agentul jucătorului, Soren Lerby, în „De Telegraaf”.

11 goluri a înscris Sneijder pentru Real în 52 de meciuri, în perioada 2007–2009

19 goluri în 69 de partide a marcat mijlocaşul ofensiv de 26 de ani pentru echipa naţională

15 milioane de euro a dat în 2009 Interul pentru a-l transfera pe Sneijder de la Real