Mourinho, hotărât să se întoarcă în Premier League

Jose Mouronho, alintat de presă „The Special One”, s-a săturat de scandalurile de la Real Madrid şi este hotărât să se întoarcă în Premier League. Cel mai probabil, Mourinho va fi înlocuitorul lui Sir Alex la Manchester United.

După ce s-a confirmat că relaţiile cu conducerea, în special cu preşedintele Jorge Valdano, au ajuns într-un punct în care nu mai există cale de împăcare, Mourinho a refuzat să confirme că sezonul viitor îl va prinde în Spania.

Cel care a făcut din Chelsea o superforţă a fotbalului mondial, cu ajutorul banilor patronului Roman Abramovici, a afirmat că următoarea lui destinaţie va fi Premier League: „M-am decis să mă întorc în Anglia. Nu am nimic confirmat, doar vreau să fiu fericit din nou. Nu am o preferinţă între Manchester City, Manchester United sau Chelsea. Vreau doar să redescopăr bucuria de a antrena”.

„Nu spun că Premier League e cel mai spectaculos campionat din lume, dar este cel mai bine organizat, iar fair-play-ul şi respectul faţă de adversar sunt de neegalat în altă parte”, a conchis portughezul.

The following two tabs change content below.