Mourinho: „Primul vis a devenit realitate! Inter e echipa momentului”

Antrenorul Jose Mourinho a declarat că primul vis a devenit realitate după ce Internazionale Milano a câştigat Cupa Italiei, scor 1-0, cu AS Roma. În plus, formaţia acestuia luptă pentru victoria în campionatul Italiei şi în Liga Campionilor, informează „Gazzetta dello Sport”.

„Primul vis a devenit realitate. Inter este echipa momentului. Trebuie să luptăm până la final şi să încercăm să mai câştigăm două trofee. Vom lupta pentru a ne îndeplini şi celelalte două vise pe care le avem”, a declarat Mourinho.
Tehnicianul portughez s-a declarat mulţumit pentru că acum poate spune că în Portugalia, Anglia şi Italia a câştigat toate competiţiile la care a participat.

„Dacă pot rămâne la Inter? Evident că pot”, a declarat Mourinho, referindu-se la zvonurile conform cărora ar urma să plece de la gruparea din Milano.

Formaţia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a câştigat Cupa Italia după ce a învins, miercuri seara, cu scorul de 1-0, echipa AS Roma, în finala disputată pe stadionul olimpic din Roma.