Motanul cu doi dinţi de aur!

Dentistul David Steele a îmbrăcat caninii cotoiului Sebastian ca să-i facă mai puternici. Absolut senzaţional. Dentistul american David Steele a îmbrăcat în aur dinţii motanului său persan, pe nume Sebastian. Fiecare dinte a costat 900$.

Dentistul David Steele din Indianopolis a îmbrăcat în aur dinţii cotoiului său, provocând stupoare în SUA. Sebastian este un motan superb, cu părul lung, numai că bietul pisoi s-a născut cu dinţii canini în afară, ca la buldog. Din această cauză, colţii săi erau expuşi infecţiilor şi riscului de a se rupe. Stăpânul său a găsit rapid o soluţie ca să-i protejeze. L-a dus la un spital veterinar unde un medic l-a ajutat să-l anestezieze. Apoi, Steele i-a acoperit caninii cu coroniţe de aur. Întreaga operaţie a durat 15 minute. După ce s-a trezit din anestezie, Sebastian a fost foarte furios pentru ce i s-a întâmplat. Steele s-a plâns că motanul nu a mai mieunat şi l-a evitat vreo două zile. Însă acum s-a obişnuit şi toată lumea care îl vede se amuză de dinţii lui strălucitori.

Germanul Thomas Rätsch a plătit 20.000 € pentru a-şi salva motanul de la moarte cu ajutorul unui transplant de rinichi care nu se putea face decât în SUA. Cotoiul Maxi suferea de o boală renală care îi punea viaţa în pericol. Numai transplantul a costat 7.000 €, restul banilor fiind cheltuiţi pe avion şi medicamente.