Moldtelecom şi-a cumpărat maşini de 350 mii de euro

 


Compania „Moldtelecom” şi-a cumpărat, în decursul anului 2010, 35 de automobile în valoare de circa 350 de mii de euro. În 2009, aceeaşi companie a achiziţionat doar un automobil. Declaraţia aparţine primarului general al capitalei Dorin Chirtoacă.

Edilul capitalei a prezentat informaţii potrivit cărora „Moldtelecom” a achiziţionat 35 de maşini de tip Skoda, Mitsubishi, Hyundai, Opel, în valoare de circa 350 de mii de lei. „Cum se face că o companie care se plânge că nu are pe ce trăi şi vrea să modifice tarifele, îşi permite să cumpere 35 de maşini într-un an? Maşini nu tocmai din cele mai rele. Skoda sunt maşini de clasă superioară”, a accentuat Chirtoacă.

De asemenea, Dorin Chirtoacă se întreabă cum a ajuns reprezentantul PCRM, Vitalie Iurcu, care a fost demis de la ANRE, la „Moldtelecom”. „Acelaşi Iurcu este sau a fost membru al consiliului de administrare al FinComBank. Acest Iurcu solicita un tarif de 840 de lei pentru căldură, când gazul costa 2 mii de lei. Atunci nu e de mirare intenţia de a modifica tarifele la telefonia fixă”, a menţionat primarul.

„Moldtelecom” intenţiona să majoreze, începând cu 1 martie curent, tarifele la serviciile de telefonie fixă pentru apelurile locale şi să le reducă pe cele pentru convorbirile internaţionale.

Jurnal.md

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău