Moldoveanca ce face filme pentru National Geographic şi Discovery


Moldoveanca Nicoleta Nigai a acceptat cu doi ani în urmă provocarea de a face parte dintr-o echipă care realizează mai multe filme pentru americani despre turismul din India și unele țări din Africa.

„Când am luat decizia să mă implic în acest proiect, prietenii au încercat să mă oprească”, povesteşte moldoveanca. Filmele la care a muncit Nicoleta urmează să fie difuzate la cele mai renumite televiziuni precum National Geographic și Discovery. Întrebată dacă există şansa de a realiza un film despre Moldova turistică, aceasta a răspuns: „Mi-aș dori, dar pentru asta trebui găsiţi finanțatori”.

A schimbat Franţa pe Moldova

Nicolas Lhomme, un tânăr DJ din Franța, cunoscut cu numele de scenă „Nikkita” s-a stabilit cu traiul în Moldova. A făcut acest pas după ce s-a îndrăgostit de o moldoveancă originară din Orhei. Acum francezul are mari planuri de viitor. El vrea să se lanseze pe piaţa muzicală cu un gen de muzică electro deoarece, spune el, tinerii de la noi sunt foarte interesați de acest gen de muzică. Nicolas spune că țara noastră este pentru el un tărâm de vis. Deocamdată, nu a apucat să lucreze – și-a uitat microfonul acasă, la părinți. În R. Moldova nu și-a putut găsi deocamdată un microfon potrivit.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)