Moldovean cu dublă cetăţenie a vrut să iasă din România cu permis fals

Potrivit jurnal.md, un bărbat cu cetăţenie moldovenească şi română a vrut să iasă din România prin vama Sculeni cu un permis portughez fals, susţin reprezentanţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, citaţi de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Iaşi, inspectorul Mihaela Lazăr, a declarat că, sâmbătă dimineaţa, un bărbat în vârstă de 58 de ani, cu dublă cetăţenie moldovenească şi română, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, pe sensul de ieşire din România.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile portugheze, valabil pentru categoriile B, C, D, E.

„Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în urma cărora s-a constatat că permisul de conducere prezentat la control este fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit suspectului un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals”, a explicat, duminică, purtătorul de cuvânt al IJPF Iaşi.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)