Moldova nu se află printre favoriţii Eurovisionului

Până la finala Eurovisionului a mai rămas o lună jumătate, şi casele de pariuri anunţă primele cotaţii ale participanţilor la concurs. Potrivit acestora, trupa „Zdob şi Zdub” are toate şansele să treacă de semifinală, iar în finală aceasta se poate plasa între locurile 10 şi 20.

Moldova nu se numără printre favoriţii concursului din acest an. În topul casei de pariuri „William Hill”, zdubii ocupă poziţia a 18-a, iar „Bet&win” îi plasează pe locul 14 în lista generală a ţărilor participante. Pe primele poziţii în prognoza caselor de pariuri se află Franţa, Marea Britanie şi Estonia.

Franţa mizează pe o baladă în limba corsicană, interpretată de unul dintre cei mai tineri tenori din lume. Marea Britanie mizează pe trupa „Blue”, un cvartet destul de cunoscut în Europa. Estonia are şi ea planuri mari, fiind poziţionată de pariori între primul şi al treilea loc în concurs.
Chiar dacă sunt doar prognoze ale pariorilor, acestea de multe ori se adeveresc. În ultimii ani, casele de pariuri au prezis victoriile lui Dima Bilan, Aleksandr Rybak şi Lenei Mayer Landrut. Acestea au prezis anul trecut locul 25 pentru Olia Tira şi „Sunstroke Project” şi aproape că au ghicit. Concurenţii noştri s-au plasat pe poziţia a 22-a.

C.C.

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)