Moldova la expoziția Tallinn Food Fair 2013

Produsele moldoveneşti au fost prezentate cu multă mândrie la cea mai mare expoziție de produse alimentare și tehnologii conexe industriei alimentare din Statele Baltice – Tallinn Food Fair 2013, desfăşurată în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie la Tallinn, Estonia.
Pentru al doilea an consecutiv, Ambasada Republicii Moldova în Estonia a organizat participarea companiilor moldovenești la acest eveniment, cu un stand de țară. În cadrul acestuia au participat 8 companii moldovenești printre care Cricova, Domeniile Căinari, Gitana, Franzeluța, Orhei-Vit.
În cadrul expoziției au fost stabilite multiple conexiuni economice cu potențialii cumpărători din Estonia şi au fost organizate degustări specializate pentru directorii restaurantelor și degustatorii profesioniști din Tallinn. La 1 noiembrie, în incinta Ministerului Agriculturii din Estonia a fost dată o prezentare complexă a produselor moldovenești, pentru conducerea și angajații Ministerului.
Proiectul este administrat de către misiune, cu sprijinul financiar al Ministerului Agriculturii din Estonia și a proiectului CEED II al PNUD.

Via: Moldova la expoziția Tallinn Food Fair 2013