Moldcell a lansat setul complet de servicii BlackBerry®

În premieră pentru Moldova!
Compania Moldcell continuă să aducă în premieră pentru Republica Moldova cele mai performante tehnologii de comunicare. La 28 decembrie 2009, operatorul de telefonie mobilă a lansat oficial setul complet de servicii BlackBerry®: BlackBerry® Internet şi BlackBerry® Enterprise Solution pentru toţi abonaţii săi.
În cadrul conferinţei de presă organizată miercuri, 13 ianuarie 2010 cu ocazia lansării efectuate la finele anului trecut, directorul general Moldcell, Chiril Gaburici, a declarat:  „Am lansat în premieră pentru ţara noastră soluţiile BlackBerry® deoarece clienţii noştri merită să beneficieze de cele mai avansate tehnologii mobile existente la momentul de faţă în lume. Suntem printre primii operatori din familia actuală de 12 membri ai TeliaSonera Eurasia care aducem setul complet de servicii BlackBerry® clienţilor noştri. Din start, le vom oferi abonaţilor Moldcell două modele de telefon BlackBerry®, unul dintre care suportă tehnologia 3,5G şi constituie o ofertă unică pentru moment în Moldova. Aducând pe piaţă noi soluţii de comunicare, urmărim scopul de a oferi produse de calitate însoţite de mai multe opţiuni de utilizare. Astfel, clienţii vor avea posibilitatea să aleagă în baza necesităţilor şi preferinţelor personale”.
Utilizând serviciile BlackBerry® de la Moldcell, abonaţii operatorului vor completa rândurile celor 21 000 000 de utilizatori din lume care preferă o comunicare performantă, multifuncţională şi cu un nivel foarte înalt de criptare a informaţiei. Astfel,
Serviciul BlackBerry® Internet, destinat atât persoanelor fizice, cât şi juridice, este o soluţie ultramodernă care permite clienţilor săi să lucreze cu poşta electronică personală şi corporativă de parcă nici nu ar fi părăsit computerul, să utilizeze simultan până la 10 adrese electronice într-un singur telefon mobil, să beneficieze de livrarea momentană a mesajelor electronice în baza tehnologiei PUSH MAIL, să utilizeze aplicaţii precum BlackBerry® Instant Messaging, Google Talk, Google maps etc.
Activare şi accesare BlackBerry® Internet
Pentru a intra în lumea posibilităţilor nelimitate BlackBerry® de la Moldcell este necesar să efectuaţi următorii paşi:
să vă abonaţi la reţeaua Moldcell, indiferent de pachetul folosit – Fantasy, Infinit sau Postpaid;
să procuraţi un telefon BlackBerry® smartphone;
să activaţi opţiunea BlackBerry® service corespunzătoare în mediul *222*3#OK.
Activarea serviciului BlackBerry® Internet este gratuită, iar setările sunt automat instalate şi salvate în telefon.
Accesibilitate şi diversitate
Pentru a oferi clienţilor Moldcell maximă comoditate în utilizarea noului serviciu, compania a creat 3 opţiuni BlackBerry® Internet cu trafic lunar inclus:
1.50 MB – 200 lei/lunar
2.500 MB – 250 lei/lunar
3.1000 MB – 350 lei/lunar
După consumarea traficului lunar inclus, utilizarea serviciilor BlackBerry® Internet este disponibilă la un trafic avantajos de numai 3 bani pe 10 kB.
BlackBerry® Enterprise Solution este destinat persoanelor juridice, companiilor şi corporaţiilor cu necesităţi de comunicare complexe, la cel mai înalt nivel.
Cu BlackBerry® Enterprise Solution, clienţii corporativi Moldcell pot beneficia de toate avantajele comunicării mobile disponibile prin serviciul BlackBerry® Internet. În plus, aceştia au posibilitatea de a:
accesa direct poşta corporativă, contactele, calendarul întâlnirilor de afaceri;
se bucura de confidenţialitatea maximă oferită de tehnologia triplei criptări a datelor;
accesa wireless aplicaţii şi intranet-ul companiei.
BlackBerry® Enterprise Solution este compatibilă cu e-mail servere de tipul: Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes şi Novell GroupWise.
Instalarea este simplă şi rapidă, fără a necesita modificări în arhitectura reţelei companiei. Activarea serviciului se efectuează gratuit, prin Reprezentanţii Vânzări Corporative Moldcell.
Clienţii Corporativi pot activa una dintre opţiunile oferite pentru BlackBerry® Enterprise Solution:
1. 500 MB – 250 lei/lunar
2. 1000 MB – 350 lei/lunar
Graţie companiei Moldcell, Emitac Mobile Solutions şi Research In Motion (RIM), pe piaţa din Moldova sunt accesibile astăzi două modele de telefoane mobile BlackBerry® Smartphone, care pot fi procurate la preţuri speciale la semnarea unui abonament pentru 1 an.
Telefonul BlackBerry® Curve 8900 poate fi procurat la un preţ special cu doar 5999 lei, iar modelul BlackBerry® Storm 9500 se poate achiziţiona la doar 9999 lei.
Dispozitivele sunt simple în utilizare, au un design elegant şi toate caracteristicile necesare unor smartphone-uri de primă clasă, BlackBerry® Storm 9500 fiind unul din cele mai performante şi mai bune modele de telefoane care suportă 3,5G.
Moldcell vine cu o surpriză plăcută şi pentru persoanele juridice. Acestea au posibilitatea să procure telefoanele BlackBerry® la preţul de doar 1 leu cu plată în rate timp de 1 an.
Utilizând setul complet de servicii BlackBerry®, abonaţii Moldcell vor obţine soluţii de comunicare rapide, avansate şi avantajoase.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)