Ministrul agriculturii, pus sub învinuire

Procurorii au emis joi, 16 martie, ordonanță de punere sub învinuire a ministrului agriculturii, Eduard Grama, pentru corupere pasivă. Tot joi, procurorii urmează sa transmită Guvernului demersul de suspendare din funcție a ministrului, transmite IPN.

Procuratura Anticorupție informează că ministrul a primit ieri îngrijiri medicale după ce a acuzat probleme de sănătate în timpul audierilor. Medicii au decis că, având în vedere intervenția chirurgicala pe cord pe care a suferit-o anterior, sunt necesare investigații suplimentare.

Joi, un consiliu format din mai mulți medici a decis ca el sa rămână sub supraveghere medicală într-o instituție specializată. Medicii urmează să transmită procurorilor toate actele medicale care stau la baza acestei solicitări.

Ministrul agriculturii și industriei alimentare, Eduard Grama, a fost reținut pe 15 martie, într-un dosar de corupție. Eduard Grama este bănuit că ar fi primit sume de bani care nu i se cuvin pentru a întreprinde acțiuni prin care 9,9 hectare ale Colegiului Național de Viticultură și Vinificație din Chișinău să treacă în posesia unui agent economic din Stăuceni.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)