Mihai Trăistariu riscă să-şi piardă vocea

Mihai Trăistariu va fi operat de amigdalită din cauza unor infecţii repetate. Solistul a cărui voce poate atinge cinci octave şi jumătate, performanţă cu care se poate lăuda doar celebra Mariah Carey, are serioase probleme de sănătate.

Trăieşte numai din muzică de mai bine de 11 ani, chiar dacă la bază este profesor de matematică. În 2006 a dat lovitura la Eurovision cu piesa „Tornero”. Melodia, difuzată în întreaga lume, l-a îmbogăţit pe Mihai cu un milion de euro. Acum însă vocea lui de aur este în pericol: „Mi-am făcut analize şi am aflat că am diverşi stafilococi pe care i-am tratat ani la rând.

Degeaba însă. Singura soluţie ca să scap de infecţie este scoaterea amigdalelor. Am auzit de diverse cazuri când, după această intervenţie chirurgicală, unor artişti li s-a îngroşat vocea sau nu au mai ajuns la performanţele vocale de dinainte. La început, nu am dat importanţă faptului că răceam foarte des şi petreceam iernile numai cu antibiotice în buzunar. Treaba e foarte serioasă”, a declarat artistul pentru revista „VIP”. Mihai Trăistariu urmează să fie operat zilele acestea la Spitalul „Dr. Carol Davila” de medicul Lucian David.