Mihai Trăistariu nu are bani să-şi construiască o casă

MONDEN // Mihai Trăistariu, despre care se credea că s-a îmbogăţit în urma participării la Eurovision, nu are bani să-şi ridice o casă

După cum vă aduceţi aminte, melodia „Tornero” a devenit, la scurt timp după competiţia pentru care a fost creată, un hit de talie internaţională, considerându-se la acea vreme că Trăistariu ar fi câştigat nici mai mult, nici mai puţin de două milioane de euro din vânzări de cd-uri, drepturi de difuzare şi concerte.

Se pare că nu a fost chiar aşa sau, dacă a fost, Mihai a reuşit într-un timp record să spargă foarte mulţi bani. Trăistariu a declarat într-un interviu că nu are bani pentru a-şi ridica o casă la Năvodari, acolo unde şi-a cumpărat în urmă cu ceva vreme un teren.
„Am cumpărat terenul cu 80.000 de euro, dar valoarea lui a crescut la 300.000 de euro. Aş putea să-l vând, dar nu vreau. Vreau să-mi construiesc casă, dar încă nu pot, nu am suficienţi bani. Îmi trebuie un milion de euro ca să-mi fac casa aşa cum vreau eu. Oricum, momentan nu am nici utilităţi”, a declarat Mihai Trăistariu.

Pentru a strânge suficiente fonduri, Trăistariu a decis să înceapă să cânte muzică populară. „Am observat că lumea preferă genul acesta de muzică. De fiecare dată când sunt chemat la o nuntă sau la un botez, mi se cere să cânt muzică populară”, a mai declarat acesta.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)