Messenger, o cale de a-ţi găsi sufletul pereche

M-am înscris pe un site de socializare pentru a alunga tristeţea. Intuiţia îmi spunea că trebuie să îmi găsesc un suflet-pereche printre atâţia vizitatori. Însă, după şase luni de comunicare, întâlniri pentru a cunoaşte anumite persoane, bineînţeles după un timp de comunicare şi în urma unei invitaţii din partea lui, am descoperit o mare dezamăgire.

Toate persoanele care stau pe reţelele de socializare îşi petrec timpul liber sau urmăresc să-şi facă anumite relaţii extraconjugale. Mă refer la mulţi care sunt căsătoriţi şi mint că sunt liberi sau, pur şi simplu, persoane care îşi plâng de milă că vor ceva serios, dar care de fapt, într-un final, nu-şi doresc nimic. Şi totuşi când pierdusem orice speranţă şi nu mai credeam că o persoană de 43 de ani mai are vreo şansă de a-şi petrece o viaţă serioasă în cuplu, tocmai atunci m-am trezit cu el pe adresa mea de mes. I-am dat accept, zicându-mi hai să văd ce îi mai poate capul şi acestuia.

M-am înşelat, era sufletul meu pereche, după două luni, am acceptat să ne vedem şi de atunci am rămas împreună. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Vrem să ne căsătorim şi vă spun să nu renunţaţi la gândul de a trăi o viaţă fericită alături de cineva drag. Noi avem o viaţă sănătoasă de familie. Vă doresc tuturor să vă găsiţi sufletul pereche.

Nadejda din Chişinău

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)