Membrii formaţiei „Scooter”, impresionaţi de mămăligă şi de fete frumoase

„Scooter” a evoluat în faţa fanilor din Republica Moldova duminică, 27 noiembrie, la Sala Polivalentă din Chişinău

Zeci de fani s-au adunat la Aeroportul Internaţional Chişinău pentru a primi autografe de la idolii lor. Solistul trupei a venit însoţit de soţia sa. Nimeni dintre membrii trupei nu ştia nimic despre Republica Moldova, însă, după spectacol şi deservirea de care au avut parte, au rămas impresionaţi, spunând că vor reveni. „E minunat să evoluezi într-o ţară în care nu ai mai fost. Sunt convins că fanii din Moldova ne-au aşteptat”, a declarat H.P. Baxter, liderul formaţiei.

Deşi concertul a început cu câteva ore întârziere, mii de persoane au aşteptat cu răbdare, deoarece nu în fiecare zi au ocazia să-i vadă pe viu pe excentricii interpreţi germani. Show-ul a durat până după miezul nopţii. Membrii formaţiei „Scooter” au rămas impresionaţi de publicul primitor, de bucatele tradiţionale şi fetele frumoase. „Au gustat astăzi la amiază mămăliga noastră, bucatele naţionale, au spus că vor reveni în Moldova, le-a plăcut foarte mult domnişoarele noastre simpatice şi frumoase”, a menţionat organizatorul Eugen Balan.

Pentru concertul de la Chisinău, „Scooter” a primit 80 de mii de euro. În total, organizarea concertului se estimează la 130 de mii de euro. Iniţial, concertul formaţiei „Scooter” urma să aibă loc pe 29 octombrie, însă a fost amânat din motive neanunţate. Biletele au costat aproximativ 250 de lei.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)