Mel Gibson, implicat într-un accident de circulaţie

Actorul şi regizorul Mel Gibson a scăpat nevătămat după un accident de circulaţie minor, care a avut loc în seara de duminică, după ce a pierdut controlul automobilului său Maserati pe o stradă din Malibu, au informat autorităţile americane.

Accidentul în care nu a mai fost implicat niciun alt automobil a avut loc la ora locală 20.35 pe o stradă din Malibu. „Dintr-un motiv necunoscut, Mel Gibson a virat la dreapta şi s-a lovit de stâncile de pe marginea şoselei”, a declarat poliţia rutieră californiană (CHP).

„Mel Gibson a oferit toate informaţiile necesare ofiţerilor de poliţie sosiţi la locul accidentului, a semnat o declaraţie şi a fost condus acasă de un prieten”, a precizat CHP.

„Automobilul său a fost remorcat. Ipoteza conducerii automobilului sub influenţa drogurilor sau a alcoolului a fost îndepărtată”, precizează poliţia rutieră californiană.

Mel Gibson a mai fost în atenţia presei cu un scandal în 2006, când a fost arestat în Malibu pentru că a fost prins conducând automobilul sub influenţa alcoolului, cu o alcoolemie de două ori peste limita legală. Actorul a fost plasat atunci în regim de eliberare condiţionată, pentru trei ani, şi a trebuit să achite o amendă de 1.300 de dolari, după o internare obligatorie într-o clinică de dezintoxicare.

Vedeta a şocat atunci Hollywood-ul cu afirmaţia că „evreii sunt responsabili pentru toate războaiele din lume”. Actorul originar din Australia şi-a cerut ulterior scuze pentru această afirmaţie.

The following two tabs change content below.