Medici şi poliţişti au fost reţinuţi pentru TRAFIC DE DROGURI

politisti-medici

Mai mulți medici, polițiști și chelneri din câteva cluburi ale Capitalei au fost reținuti pentru trafic de droguri în urma unei operațiuni întreprinse de Procuratura Generală în comun cu Inspectoratul General de Poliţie. În urma percheziţiilor au fost reţinute 12 persoane, dintre care un poliţist, un medic, doi chelneri şi trei distribuitori.

Potrivit şefului Direcţiei Antidrog din Cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţie, Ion Ţurcanu, verificările se efectuează în cadrul unui dosar de trafic de droguri. Operaţiunea a început miercuri seară. Poliţistul este angajat al Inspectoratului de Poliţie Ciocana şi a fost reţinut în aceeaşi zi.

Acesta are 29 de ani şi a fost încătușat chiar în apropiere de locul său de muncă, iar asupra lui au fost depistate 15 grame de heroină. Potrivit ofiţerilor de investigaţie, suspectul ar fi vândut alte 20 de grame de stupefiante unui bărbat din Vadul lui Vodă.

Un gram de heroină a fost vândut cu 1.600 de lei. Şi cumpărătorul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns pe mâna forţelor de ordine. Perchezițiile continuă.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)