Măruţă: „Vom decora complet camera copilului în ultimul moment”

Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunii „Happy Hour” de la PRO TV, a declarat, într-un interviu acordat site-ului agentiadepresamondena.com, că, deşi nu crede prea mult în superstiţii, nu va decora în totalitate camera copilului său până în „ultimul moment”.

„N-aş putea spune că sunt superstiţios, dar nici nu m-am grăbit să amenajez camera copilului din prima lună de sarcină. Încet-încet se apropie termenul şi am început să luăm câte ceva, dar decoraţiunile finale le vom face în ultimul moment, e mai drăguţ şi mai palpitant aşa”, a declarat Măruţă.

Omul de televiziune a oferit fanilor săi şi câteva detalii cu privire la vacanţa de Revelion pe care a petrecut-o în Dubai.

Dubai nu m-a dezamăgit nici de data asta, dimpotrivă, mi-a confirmat că e una din cele mai bune destinaţii de vacanţă, mai ales de Revelion. Am stat în condiţii excepţionale şi am beneficiat, normal, de o megapetrecere de Revelion, unde toate elementele au fost la superlativ. Eu, unul, nu am evitat mai nimic în acestă vacanţă, recunosc. Evident, Andra a fost mai atentă, n-a stat la soare la ore cu radiaţii maxime. A preferat să stea sub o umbrelă. Dar eu m-am aventurat sub soare şi în apă, cam la orice oră”, a povestit Cătălin Măruţă.

The following two tabs change content below.