Marina Tauber la Taraclia: „A fost acest miliard și nu mai este. Viața Dvs. s-a schimbat?” // VIDEO

Vicepreședintele „Partidului Șor”, Marina Tauber, a declarat în cadrul unei întâlniri cu locuitorii din orașul Taraclia că furtul miliardului nu a afectat deloc economia Republicii Moldova. Mai mult, Tauber le-a spus celor adunați că cetățenii Moldovei nu ar fi avut de suferit din cauza furtului miliardului.   

„O parte din bani sunt întorși din contul vânzării averii băncilor, care au fost lichidate, din contul vânzării averii lui Filat, care este condamnat. Există pe pagina Băncii Naționale informații, în Parlament se fac audieri ale rapoartelor despre felul în care se recuperează banii. Desigur, nu atât de repede cum vrea poporul, cum vrem noi toți”, le-a explicat ea celor adunați.

„Spuneți sincer, a fost acest miliard care nu mai este. Scuzați-mă, viața Dvs. s-a schimbat?! Pensiile au devenit mai mici? Stop! Nu au devenit mai mici. Pensiile Dvs. depind astăzi de alte politici pe care le promovează Guvernul. Nu din cauza miliardului, din alte cauze. Banii nu au fost și nu vor fi niciodată. Aceste probleme sunt nu numai din cauza crizei bancare, ci a altor probleme. Nimeni nu a pierdut bani, este evident. Nimeni nu a pierdut depozitele. Noi vorbim de bani concreți, și nu despre niște bani ipotetici”, a mai spus ea.

Marina Tauber, fostă președintă a Federației de Tenis din Moldova, este una din persoanele care figurează în Raportul Kroll.

The following two tabs change content below.