Marina şi chipul moral al constructorului socialismului (в отдельно взятой стране)

 

marina

Marina Radvan, a 16-a pe lista partidului PSRM, a obţinut un loc de deputat în noul parlament. Are 23 de ani şi este preşedinta tineretului socialist, de profesie este actriţă, după cum susţin prietenii săi. Vorbitoare de limbă rusă, aceasta s-a manifestat la unele întruniri organizate de către PSRM cu mesajul „Tineretul nostru se mândreşte cu Patria sa, noi suntem pentru dezvoltarea Moldovei alături de puternica Rusie”.

marinaimgÎn pozele indecente postate pe reţelele de socializare, aceasta are inscripţionate pe corp cuvinte obscene în limba rusă (că şi-ar câştiga de mâncare vânzându-şi trupul). Cu toate că lumea internauţilor a explodat cu comentarii răutăcioase, sunt destui cei care iau apărarea viitoarei deputate. Dima Roibu, de pildă, susţine că „o ştie pe Marina nu de o zi. Este o persoană creativă, şi profesia de actor şi-a ales-o pe drept. Este regretabil că abia acum se scot aşa prostii, legate de viaţa personală, privată… dar n-a făcut-o cu rău şi împotriva cuiva. Când organiza azil animalelor fără casă şi bolnave, când ajuta pensionari, când dona bani copiilor săraci – NU ERA AMORALĂ?”.

Din păcate, Marina Radvan nu a răspuns la apelul nostru telefonic pentru a comenta situaţia, iar colegii din Consiliul Coordonator al Gărzii Tinere, care vorbesc doar în limba rusă, nu au dorit să se pronunţe.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)