Mariana Şura trece la stilul club!

SHOWBIZ // „Astăzi, muzica nu se vinde, se ia de pe net”

Cântăreaţa Mariana Şura are un clip nou-nouţ la piesa ,,O inimă să-mi dai”, în care apare într-o ţinută destul de îndrăzneaţă. Clipul a fost filmat în luna mai, iar filmările au durat circa şase ore. În costum de baie, într-o piscină la temperatura de 10 grade Celsius, interpreta a rezistat frigului de afară.

Clipul este foarte colorat, redă atmosfera verei şi a vacanţei mult aşteptate. Toată plăcerea aceasta a costat-o pe interpretă nici mai mult, nici mai puţin de 3000 de euro, bani proprii. Pentru filmările clipului, Mariana a colaborat cu regizorul Radu Corlăteanu, fostul impresar al lui Cătălin Josan. Pentru realizarea clipului, Mariana a apelat la agenţia de fotomodele a lui Valeriu Croitoru, în trecut şi el interpret. Iar pe băiatul care se bălăceşte cu ea în piscină l-a găsit cu o zi înainte de filmarea clipului. E vorba de Denis, un dansator al Ansamblului Naţional Academic de Dansuri Populare ,,Joc”.

Merită să faci un clip o dată la cinci ani

Deoarece pentru filmarea unui clip e nevoie de multe resurse financiare, Mariana spune că merită să faci un clip o dată la cinci ani. ,,Astăzi, muzica nu se vinde, toţi o iau de pe internet”, spune Mariana. Cântăreaţa ne-a mai spus că clipul trebuia să fie filmat la mare, la Odesa, Ucraina. Însă a convenit cu regizorul că tematica piesei se asociază mai bine cu piscina.

După ce şi-a prezentat clipul şi după o primăvară de muncă intensă, interpreta va merge în vacanţă, după care va reveni cu forţe noi şi surprize. Mariana ne-a declarat că în toamnă va începe înregistrările la două piese noi, la care a colaborat cu Alex Braşoveanu şi Dj Bass. Piesele nu vor mai fi în stil etno sau popular, cum v-aţi obişnuit până acum, Mariana trece la stilul club!