Mariana Şura nu vrea să spună nimic despre nunta Ecaterinei Voronin

Fiica miliardarului Oleg Voronin şi nepoata ex-preşedintelui Vladimir Voronin, Ecaterina, a spus „da” pe 3 iunie în capitala Azerbajanului, Baku. Nunta a avut loc în unul din cele mai prestigioase localuri din Baku, „Buta Palace”.

Potrivit mass-media din Rusia, la nuntă a fost prezent şi preşedintele Azerbaijanului. Dintre cei care au făcut chef la nuntă fiicei lui Oleg Voronin menţionăm Eros Ramazzoti, Tarkan, Dima Bilan, Shakira, Lady Gaga sau Enrique Iglesias, despre care organizatorii nu au dorit să ofere detalii.

Interpreta din Moldova, Mariana Şura, care a fost prezentă la eveniment, ne-a comunicat că va oferi detalii doar când va fi vorba despre nunta sa. Artista nu a dorit să divulge nici măcar numele mirelui.

Tatăl mirelui, Musa Panahov, este viceministru al Transporturilor al Azerbaidjanului, iar mama sa este doctor. Potrivit aceleiaşi surse, cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut la una din stațiunile Coastei de Azur. „Deşi la început părinţii mirelui s-au opus căsătoriei din cauza diferenţelor religioase, mai târziu, au dat acceptul pentru căsătorie”, a declarat o sursă apropiată familiei ministrului adjunct.

Avionul VIP de 34 de locuri cu care a plecat familia Voronin la Baku aparține unei companii românești. O oră de zbor cu un astfel de avion costă de la 5 la 7 mii de euro. „Cursa București – Chișinău – Baku durează cca 3,5 ore. Asta înseamnă că familia Voronin a plătit pentru zbor peste 30 mii euro”, se mai notează în știrile difuzate de presa rusă.

C.C.